Naša tržišta

Pokaži video

60 GODINA INOVATIVNOG REŠENJA

Sa svojim proizvodima kao što su plastčni sanduciplastične posude, plastična ambalaža, ali i kutije za odlaganje, Schoeller Allibert predstavlja godinama vodeću evropsku kompaniju na tržištu. Već decenijama imamo isti cilj - zadovoljiti potrebe naših klijenata za efikasnim skladištenjem i logistikom u proizvodnji i magacinima. Kvalitet naših proizvoda govori sam za sebe.

 

Timeline
Znate šta tražite?Kontakt
 1. 360° rešenja

  Potpuni servis u rešenju povratne plastične ambalaže

 2. Smanjenje troškova

  Smanjenje troškova prevoza i pakovanja

 3. Kvalitet i održivost

  Razvijanje trajne i povratne ambalaže

 4. Vodimo u inovacijama

  Inovativni sistem plastične ambalaže za bolji svet

TankgoŽ asortiman kod Plainsura

Pročitajte Plainsurovu: kako sigurna i uredna  IBC flota može unaprijediti poslovnu i brandsku svijest! KLIKNITE OVDE ZA CELI ARTIKAL Pročitajte više

Najnovije vesti

Više novosti

Naša poruka

Schoeller Allibert izumeva, razvija, dizajnira i proizvodi povratnu ambalažu (RTP) više od 50 godina. Imamo bogato nasleđe, koje je formirano od ključnih igrača kao što su: SCHOELLER, Vavin, PERSTORP, Arca, Linpac, ALLIBERT, Pakton, Stucki između ostalog. Danas smo vođe na evropskom tržištu sa rukovodstvom širom sveta.

Tržišta: mi fokusiramo na sedam ključnih segmenata koji su: poljoprivreda, automobilska industrija, hrana i njihova prerada, industrija pića, maloprodaja, industrijska proizvodnja i udruživanje kroz naših kupaca.

Proizvodi: nudimo sveobuhvatan niz standardnih i osobno krojena rešenja povratne ambalaže za pakovanja u deset ključnih proizvodnih segmenata koje su: preklopljivi veliki kontejneri, male sklopive kutije, kutije na paletama, gajbe i tacne za pića, kutije ređane jedna u drugu i jedna na drugu sa ručkom, UN kante, sklopivi IBC, palete i kolica. Naša plastična ambalaža, kao i naše plastične posude i kutije za odlaganje i plastični sanduci, predstavljaju kvalitet na koji je ova kompanija već decenijama izuzetno ponosna.

Više informacija
Schoeller Allibert pillars

Čarobnjak proizvoda Zatvori

zatvori
zatvori