Naša tržišta

Pokaži video

60 GODINA INOVATIVNOG REŠENJA

Kutije za odlaganje, plasticna ambalaza, plasticni sanduci i još mnogo toga

Sa svojim proizvodima kao što su plastcni sanduci za odlaganje, plasticna ambalaza, ali i kutije za odlaganje, Schoeller Allibert predstavlja godinama vodeću evropsku kompaniju na tržištu. Već decenijama imamo isti cilj - zadovoljiti potrebe naših klijenata za efikasnim skladištenjem i logistikom u proizvodnji i magacinima. Kvalitet naših proizvoda govori sam za sebe.

 

Timeline
Znate šta tražite?Kontakt
 1. 360° rešenja

  Potpuni servis u rešenju povratne plastične ambalaže

 2. Smanjenje troškova

  Smanjenje troškova prevoza i pakovanja

 3. Kvalitet i održivost

  Razvijanje trajne i povratne ambalaže

 4. Vodimo u inovacijama

  Inovativni sistem plastične ambalaže za bolji svet

TankgoŽ asortiman kod Plainsura

Pročitajte Plainsurovu: kako sigurna i uredna  IBC flota može unaprijediti poslovnu i brandsku svijest! KLIKNITE OVDE ZA CELI ARTIKAL Pročitajte više

Najnovije vesti

Više novosti

Naša poruka

Schoeller Allibert razvija, inovira i proizvodi povratnu ambalažu (RTP) više od 50 godina. Imamo bogato nasleđe, koje je formirano od ključnih igrača kao što su između ostalog: SCHOELLER, Vavin, PERSTORP, Arca, Linpac, ALLIBERT, Pakton, Stucki.. Danas smo vođe na evropskom tržištu i poslujemo širom sveta.

Tržišta:fokusirani smo na sedam ključnih segmenata koji su: poljoprivreda, automobilska industrija, prehrambena industrija, industrija pića, maloprodaja, industrijska proizvodnja i pooling usluge.

Proizvodi: nudimo sveobuhvatan niz standardnih i osobno krojenih rešenja povratne ambalaže u deset ključnih proizvodnih segmenata koji su: veliki sklopivi kontejneri, male sklopive kutije, box palete, gajbe i tacne za pića, kutije sa ručkom koje se slažu jedna na drugu i jedna u drugu, sklopivi IBC kontejneri, plasticne palete, kolica za kutije, UN kante i drugo. Naše kutije za odlaganje, kao i naša plasticna ambalaza i plasticni sanduci za odlaganje, predstavljaju kvalitet na koji je ova kompanija već decenijama izuzetno ponosna.

Više informacija
Schoeller Allibert pillars

Čarobnjak proizvoda Zatvori

zatvori
zatvori