Proizvodeći plastičnu ambalažu predobru da bi postala otpad

dobavljač br. 1 povratne tranzitne ambalaže
Pokaži video

60+ Godina inovativne plastične ambalaže

Sa svojim proizvodima kao što su plastični sanduci za odlaganje, plasticna ambalaza, ali i kutije za odlaganje, Schoeller Allibert predstavlja godinama vodeću evropsku kompaniju na tržištu. Već decenijama imamo isti cilj - zadovoljiti potrebe naših klijenata za efikasnim skladištenjem i logistikom u proizvodnji i magacinima. Kvalitet naših proizvoda govori sam za sebe.

 

Iznajmite ili kupite naše proizvode

Najam

Koristite svoj CORE CAPEX da biste ulagali u svoje CORE BUSINESS projekte, direktnim povećavanjem vrednost vašim proizvodima.  Koristite svoj OPEX za opremanje lanca snabdevanja visokokvalitetnim i pametnim RTP kontejnerima kompanije Schoeller Allibert.

Pročitajte više

Kupovina

Želite li da povećate vrednost vašem lancu snabdevanja korišćenjem visokokvalitetnih i pametnih rešenja za pakovanje za višekratnu upotrebu? Saslušavanje vaših potreba i razumevanje vaših zahteva, omogućava nam da pronađemo najbolje rešenje za vašu kompaniju.

Pročitajte više
Zašto se naši kupci odabiru nas

Plastična ambalaža & Održivost

Kao evropski lider na tržištu industrijske plastične ambalaže za višekratnu upotrebu, naš svakodnevni cilj je zadovoljstvo naših kupaca. Naši timovi širom Evrope fokusiraju se ne samo na standardnu ambalažu za višekratnu upotrebu, već i na predviđanje trendova na našim glavnim tržištima. Pronalazimo nova rešenja za buduće potrebe pakovanja. Povećavamo efikasnost globalnih lanaca snabdevanja sa ponudom naših deset grupa proizvoda, a naši inovativni timovi su potpuno posvećeni dizajniranju i razvoju pametnijih, lakših, bržih i izdržljivijih rešenja. Zbog toga kažemo: „inoviranjem vaše logistike svet činimo boljim“

istražiti održivost!

Najnovije vesti

Pogledajte sve novosti

Kako podržavamo naše kupce rešenjima za pakovanje

Genijalnost logistike i reklame: gajbe za pi?e nekada i sad

Gajbe za piće su već davno prevazišle mišljenje da služe isključivo za prevoz. Pored njene praktične upotrebe, rukohvat i dizajn postali su sve važniji faktori. Čak gajbu za piće smatramo za ambasadora brenda pošto je ona sreds...

Pročitajte celi tekst Sve studije klijenata

Naša ciljna tržišta

Kontaktirajte nas

Započnimo razgovor


Kontaktirajte nas

Naša poruka

Schoeller Allibert razvija, inovira i proizvodi povratnu ambalažu (RTP) više od 50 godina. Imamo bogato nasleđe, koje je formirano od ključnih igrača kao što su između ostalog: SCHOELLER, Vavin, PERSTORP, Arca, Linpac, ALLIBERT, Pakton, Stucki.. Danas smo vođe na evropskom tržištu i poslujemo širom sveta.

Tržišta: fokusirani smo na sedam ključnih segmenata kao što je: poljoprivreda, automobilska industrija, prehrambena industrija, industrija pića, maloprodaja, industrijska proizvodnja i pooling usluge.

Proizvodi: nudimo sveobuhvatan niz standardnih i specijalnim potrebama prilagođenih rešenja povratne ambalaže u deset ključnih proizvodnih segmenata: veliki sklopivi kontejneri, male sklopive kutije, box palete, gajbe i tacne za pića, kutije sa ručkom koje se slažu jedna na drugu i jedna u drugu, sklopivi IBC kontejneri, plastične palete, kolica za kutije, UN kante i drugo. Naše kutije za odlaganje, kao i naša plasticna ambalaža i plastični sanduci za odlaganje, predstavljaju kvalitet na koji je ova kompanija već decenijama izuzetno ponosna.

Schoeller Allibert pillars
Ostanimo na vezi

Budite u toku i pretplatite se na naš bilten!

Ostanimo na vezi

Budite u toku i pretplatite se na naš bilten!

www.schoellerallibert.com/rs/