Box palete cvrste i jednostavne za cišcenje

Paletni kontejneri sa cvrstim zidom, kao što su Big Box i Geobox ne mogu da se sklope, kao Combo IBC kontejneri. Uglovi i rubovi su zaobljeni što pomaže da ostanu cisti i pored velikog kapaciteta pakovanja znacajan doprinos daju zaštiti proizvoda.

Kao dodatak, mogu da se postave vrata za jednostavniji pristup, tockovima, kliznim podlogama, poklopcem, odnosno otvorima za ispuštanje  i ventilima. Mogu se naruciti sa perforiranim bocnim zidovima i podom. Sopstvena težina kontejnera je mala i u vlažnom i u suvom stanju, odnosno mogu da se koriste kod opreme za precizno merenje težine.

Prednosti Big Box-a

Big Box paletni kontejneri se izradjuju sa ravnim duplim zidom što obezbedjuje veliki unutrašnji prostor. Big Box proizvod ima nekoliko prednosti u odnosu na tradicionalna industrijska ambalažna rešenja zahvaljujuci manjoj težini, vecoj izdržljivosti, boljoj mogucnosti cišcenja, boljoj zaštiti proizvoda koji se prevozi, povoljnijoj ergonomiji, efikasnijem prevozu i kompatibilnosti sa automatizovanim sistemima za pakovanje.

Prednosti Geobox-a

Geobox proizvodi su cvrsti, izdržljivi i cisti. Idealni su za rešenje transportnih zadataka u granama industrije gde je neophodna cistoca i higijena: prehrambena industrija, prodaja i držanje povrca, mesna industrija, ribolov i farmaceutska industrija.