It's called SmartLink, and it makes checking your inventory as simple as flicking a switch or pushing a button. SmartLink lives in the IoT ecosystem. ‘IoT’ stands for ‘Internet of Things’. It’s about connecting not just computers, but also everyday objects to the internet. Including your logistical assets.

SmartLink

SmartLink sa opcijom za praćenje omogućava operaterima da optimizuju svoje procese u čitavom lancu snabdevanja, pružajući im moć proaktivnog upravljanja flotom sredstava. Jedinstveni identifikatori bar kodova se unose u naš sopstveni SmartLink portal za praćenje obezbeđujući fleksibilno i praktično upravljanje imovinom na jednom mestu. 

Ovo efikasno evidentira inventar i pomaže u racionalizaciji troškova, dok takođe pomaže u sprečavanju krađe i smanjenju vašeg profila rizičnosti. Podacima koje pruža SmartLink može se pristupiti kroz različite opcije izveštavanja, što omogućava korisnicima da donose informisane odluke i postižu bolje rezultate na osnovu svih poznatih varijabli. Pogledajte video kako biste dobili jasan uvid u to kako SmartLink može pomoći u poboljšanju vašeg lanca snabdevanja. 

Kako to funkcioniše

1. Fit & Track

icon IBC and SmartLink tag

U zatvorenom i na otvorenom +3/5 godina trajanja baterije

2. Povežite se

Connection Assets SmartLink icon
 • Javna mreža

 • Nema infrastrukture

3. Analizirajte i delujte

Analyse icon SmartLink
 • Vođen stvarnom poslovnom vrednošću

 • Plug & play IoT platforma

O SmartLink-u

Otkrijte ključne karakteristike SmartLink-a, vrhunskog rešenja za optimizaciju upravljanja lancem snabdevanja. Radeći sa Schoeller Allibert pakovanjem za višekratnu upotrebu, SmartLink nudi niz moćnih funkcija koje podstiču efikasnost, vidljivost i kontrolu u vašim operacijama.

1. Generisanje praktičnog znanja o lancu snabdevanja

SmartLink vam omogućava da steknete korisne uvide tako što ćete uhvatiti i analizirati podatke u realnom vremenu sa različitih dodirnih tačaka u vašem lancu snabdevanja. Od identifikovanja uskih grla do optimizacije ruta i resursa, ovi uvidi vam omogućavaju da donosite informisane odluke i podstičete kontinuirano poboljšanje.

2. Procenite ugljenični otisak

Sa SmartLink-om možete proceniti ugljenični otisak vašeg lanca snabdevanja. Praćenjem i merenjem indikatora uticaja na životnu sredinu dobijate dragocene podatke za podršku inicijativama za održivost i smanjenje emisije ugljenika.

3. Odgovarajuća veličina flote

SmartLink vam omogućava da dinamički menjate veličinu vaše flote sredstava na osnovu potražnje. Sa uvidom u korišćenje sredstava u realnom vremenu, možete podesiti pravu veličinu svoje flote, obezbeđujući optimalnu alokaciju resursa i smanjujući nepotrebne troškove.

4. Poboljšajte vreme ciklusa i smanjite neaktivna sredstva

SmartLink pomaže u poboljšanju vremena ciklusa pojednostavljivanjem radnih tokova i eliminisanjem neefikasnosti. Identifikovanjem neaktivnih sredstava i optimizacijom njihovog korišćenja, možete minimizirati zastoje, povećati produktivnost i poboljšati ukupnu operativnu efikasnost.

5. Sprečite gubitke, krađu ili neovlašćeno korišćenje

SmartLink nudi moćne bezbednosne funkcije za sprečavanje gubitaka, krađe i neovlašćenog korišćenja vaših sredstava. Praćenje i upozorenja u realnom vremenu omogućavaju proaktivne mere, pomažući vam da sprečite incidente, zaštitite svoje investicije i održite integritet lanca snabdevanja.

6. Automatizacija inventara (na više lokacija).

SmartLink automatizuje upravljanje zalihama na više lokacija. Korišćenjem IoT tehnologije dobijate precizan uvid u nivoe zaliha u realnom vremenu, omogućavajući efikasno planiranje, izbegavanje ponestajanja zaliha i optimizaciju obrta zaliha.

7. Povežite sadržaj sa kutijom

Sa SmartLink-om možete lako da povežete sadržaj sa određenom kutijom ili sredstvom. Ova funkcija poboljšava sledljivost i omogućava nesmetan protok informacija kroz lanac snabdevanja, obezbeđujući tačnu identifikaciju proizvoda i pojednostavljene procese.
Iskusite snagu SmartLink-a i sredstava za višekratnu upotrebu kompanije Schoeller Allibert u revolucionisanju upravljanja vašim lancem snabdevanja. Povećajte efikasnost, vidljivost i održivost uz naše sveobuhvatno rešenje.


Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o tome kako SmartLink može da transformiše vaše operacije.

Availability status - Fill level - Temperature and humidity tracking SmartLink

Postignuća

1. Status dostupnosti

Znati kada su sredstva preklopljena i lokaciju


2. Nivo tečnosti i čvrstih materija u sredstvima

Optimizovanje dopunjavanja mleka


3. Praćenje temperature i vlažnosti

Proveravanje usklađenosti u slučaju hrane u lancu snabdevanja i Li-jonskih baterija

SmartLink Track & Trace

Pratite svoju imovinu

U kompaniji Schoeller Allibert razumemo važnost digitalne transformacije u današnjem lancu snabdevanja. Zato smo razvili SmartLink, moćan alat koji podržava naše klijente u digitalizaciji njihovog lanca snabdevanja i otvaranju novih mogućnosti za rast i efikasnost.

Kada naši kupci pitaju, "Kako?" tokom naših sastanaka dajemo im jasan odgovor. Sa SmartLink-om, činimo tokove unutar njihovih lanaca snabdevanja opipljivim i lako razumljivim. Kroz razumljive prikaze njihovih lanaca snabdevanja zasnovane na tokovima i ciklusima, nudimo jedinstveni „Aha Erlebnis“ (aha trenutak), gde se sve informacije spajaju u jednostavnom obliku.

SmartLink platform desktop and mobile

Analizirajte na SmartLink platformi

 • Obimna kolekcija standardizovanih izveštaja za različite poslovne potrebe

 • Izveštaji se mogu rasporediti i potpuno prilagoditi prema specifičnim zahtevima

 • Fleksibilna kontrolna tabla omogućava brz pristup ključnim informacijama na prvi pogled

 • Besprekorna integracija sa drugim sistemima olakšana kroz dobro dokumentovane API-je

 • Poboljšava protok podataka i efikasnost kroz integraciju sistema

Take your RTPs to the next level with SmartLink® by Schoeller Allibert - Now available via app (iOS & Android)

Povežite se na SmartLink

Iskusite pogodnost praćenja vaših sredstava u bilo koje vreme i bilo gde uz SmartLink. Jednostavno preuzmite našu mobilnu aplikaciju prilagođenu korisniku iz App Store-a ili Google Play-a i ostanite povezani sa svojim lancem snabdevanja bez napora. Steknite uvid u stanje i lokaciju vaših sredstava u realnom vremenu, pratite nivoe zaliha i otkrijte sve anomalije ili odstupanja u vašem lancu snabdevanja. Sa snagom SmartLink-a na dlanu, možete preuzeti kontrolu nad svojim operacijama i donositi informisane odluke u pokretu.

Preuzmite aplikaciju danas i otkrijte potencijal praćenja imovine u realnom vremenu.

Frederik Dejans
- Frederik Dejans, direktor globalnih proizvoda i interneta stvari Scholler Allibert
„SmartLink je savršeno rešenje za kupce koji oklevaju da pređu sa jednosmernog kretanja na višesmerno. Zahvaljujući našem digitalnom lancu snabdevanja, kupci dobijaju sigurnost koja im je potrebna, što rezultira većom vidljivošću. Kupci su sada na sedištu vozača , a naša platforma je kokpit."
 • Kontakt informacije
 • Schoeller Allibert Hungary

  Szabadsag ut 117. - H-2040 Budaors
 • +36 30 417 9734