Plasticne palete

Smanjenje troškova

Zašto bi trošili više nego što je potrebno? Odaberite odgovarajucu vrstu palete i platite korektnu cenu za uslugu koju ste tražili. Schoeller Allibert ce vam pomoci da tacno odredite šta vam je potrebno i pripremite realnu kalkulaciju o mogucem smanjenju troškova.

Dugotrajne povratne plasticne palete

Dugotrajne, višekratne palete pravimo od vrhunskog polipropilena što obezbedjuje vrhunsku efikasnost za transport i skladištenje. Palete su stabilne i zbog toga i bezbedne, lako se mogu stavljati jedna na drugu i mogu da izdrže velika opterecenja.

Prednosti plasticne palete

Suprotno od drvenih paleta iz naših plasticnih paleta ne vire opasni ekseri, ne upijaju vlagu i njihova težina se ne menja prilikom promena atmosferskih prilika.

Mada pocetna investicija može da bude malo veca ukoliko pogledate ukupne troškove BiPP paleta, dugorocni povracaj investicije odmah ce postati evidentan. Pošto se manje proizvoda izgubi tokom transporta i paleta se može koristiti kod više transporta, jedna BiPP paleta Vam zaista štedi novac i vreme.

Lagane palete za izvoz

EOS palete predstavljaju evropske standarde izvoznih paleta koji predstavlja proizvod dizajniran od strane kompanije Schoeller Allibert radi zadovoljavanja važecih strogih propisa iz podrucja zdravstva.

Za izvoz i ograniceni transport

Ukoliko ste vlasnici manjeg preduzeca ili izvozite u inostranstvo možda Vas nece zanimati sistem drvenih paleta. Za cenu jedne jeftine drvene palete hteli bi ste uživati u prednostima plasticne palete.

U tom slucaju, Vama i Vašem preduzecu nudimo više od 60 vrsta EOS paleta koji se mogu koristiti samo nekoliko puta. Ove palete ne nazivamo jednokratnim paletama pošto se EOS palete svakako mogu koristiti više od jednom. Medjutim manje su otporni u odnosu na povratne BiPP palete.

Prednosti lakih izvoznih paleta

EOS plasticne palete ne treba prvo tretirati ili fumigizirati i zbog toga predstavljaju odlicnu alternativu u odnosu na drvene palete – istovremeno papirologija postaje suvišna i kada stigne na svoju destinaciju ne treba kalkulisati sa rizikom odbijanja preuzimanja. Pošto se rade od reciklažnog materijala i u pogledu troškova predstavljaju dobru alternativu.