Mi imamo ono što tražite

Schoeller Allibert se bavi pronalaženjem, razvojem, dizajniranjem i proizvodnjom povratne tranzitne ambalaže (RTP) duže od 60 godina. Imamo veliko iskustvo koje je proisteklo iz najvažnijih igrača: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki između ostalih. Danas smo mi lideri na evropskom tržištu i poslujemo širom sveta.

future-proof

Tržišta

Fokusirani smo na deset ključnih segmenata i to u oblasti poljoprivrede, automobilske industrije, industrije hrane i obrade hrane, maloprodaje, hemijske industrije, farmaceutske i kozmetičke industrije, industrije pića, sistemskih integratora, industrijske proizvodnje i udruživanja preko naših kupaca.

Proizvodi

Nudimo sveobuhvatan niz standardnih i osobno krojena rešenja povratne ambalaže za pakovanja u deset ključnih proizvodnih segmenata koje su: preklopljivi veliki kontejneri, male sklopive kutije , kutije na paletama , gajbe i tacne za pića, kutije ređane jedna u drugu i jedna na drugu sa ručkom, UN kante, sklopivi IBC, palete i kolica.

Usluge

Pratite svoju imovinu i nikada je ne gubite iz vida. Uvek treba da imate uvid gde se nalazi vaša roba. Smartlink i njegova platforma će omogućiti da upravljate, vizualizujete i optimizujete vaš lanac snabdevanja.

Prednosti naših proizvoda

Visok kvalitet, trajnost i održivost omogucćavaju klijentima da povećaju efikasnost lanca snabdevanja i profitabilnost, nižu cenu prevoza, smanjenje otpada i poboljšanje u očuvanju okoline.

Operacije

Lean proizvodnja i lanac snabdevanja fokusira na dobijanje  kvalitetnih proizvoda isprva, isporučenje na traženo vreme u ukupno naručenoj količini.

Podrška

Efikasnost i efektivnost, fokusira na potrošače i dodatnu vrednosti.

Zaposleni

Uključuje okruženje gde svi zaposleni imaju sve alate potrebne da daju sve najbolje od sebe, su poznati i cenjeni, i koji se podstiču da uče i rastu da doprinesu poboljšanju našeg neprekidnog učinka.

Finansije

Cilj nam je da povećamo vrednost naših akcija i obezbedimo neophodan dugotrajan povratak.

  • Kontakt informacije
  • Schoeller Allibert Hungary

    Szabadsag ut 117. - H-2040 Budaors
  • +36 30 417 9734