Mi imamo ono što tražite

Schoeller Allibert osmišlja, razvija, dizajnira i proizvodi povratnu transportnu ambalažu (RTP) više od 60 godina. Imamo bogato nasleđe ključnih igrača: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki između ostalih. Danas smo mi lideri na evropskom tržištu i poslujemo širom sveta.

future-proof

Tržišta

Fokusirani smo na deset ključnih tržišnih segmenata: poljoprivreda, automobilska industrija, prehrambena industrija i prerada hrane, maloprodaja i e-trgovina, hemijska industrija, farmaceutska i kozmetička industrija, industrija pića, sistemski integratori, industrijska proizvodnja i pooling.

Proizvodi

Nudimo sveobuhvatan niz standardnih i prilagođenih rešenja povratne transportne ambalaže u deset ključnih segmenata proizvoda koji su: sklopivi veliki kontejneri, male sklopive kutije , boks palete , gajbe i tacne za pića, kutije koje se slažu jedna na drugu/u drugu, kante sa UN sertifikatom, sklopivi IBC kontejneri, palete i kolica.

Usluge

Pratite svoju imovinu i nemojte je izgubiti iz vida. Uvek budite u toku gde se nalazi vaša roba. SmartLink i njegova platforma vam omogućavaju da upravljate, vizualizujete i optimizujete svoj lanac snabdevanja.

Prednosti naših proizvoda

Visok kvalitet, trajnost i održivost omogućavaju našim klijentima da povećaju efikasnost i profitabilnost lanca snabdevanja, smanje troškove transporta i otpad, te unaprede zeleno brendiranje.

Operacije

Lean proizvodnja i lanac snabdevanja fokusira na dobijanje kvalitetnih proizvoda od prve, koji se isporučuju na vreme i u potpunosti.

Funkcije podrške

One su efikasne i efektivne, fokusirane na kupca i stvaranje vrednosti.

Zaposleni

Inkluzivno okruženje u kojem svi zaposleni imaju sve alate koji su im potrebni da rade najbolje što mogu, prepoznati su i cenjeni, ohrabreni su da uče i rastu i da doprinose stalnom poboljšanju našeg učinka.

Finansije

Cilj nam je da povećamo vrednost za akcionare i obezbedimo potrebne prinose na duži rok.