From lightweight to heavy duty, available in 3 standard footprints, our foldable large containers have been especially developed for long distances and a large number of return trips, maximising cost saving and lowering carbon footprint.

Sklopivi kontejneri velikih dimenzija FLC

FLCi su izdrživi

Sklopivi kontejneri velikih dimenzija (FLC-i), kao što su Magnum Optimum® i Maxipac, sa svojom izdržljivošcu odgovara zahtevima svakog distributivnog lanca, istovremeno olakšava pristup proizvoda svojim naruciocima. Zahvaljujuci sposobnošcu sklapanja i gradnje ova rešenja nude znacajnu uštedu mesta i troškova. Nude alternativna rešenja u odnosu na klasicne krute, odnosno jednokratne kartonske i drvene kontejnere.

Nudimo veliki izbor FLC kontejnera

Kompanija Schoeller Allibert nudi veliki izbor sklopivih kontejnera. Izbor proizvoda Magnum kontinuirano se proširuje sa ciljem da što više zadovolji potrebe naših kupaca u svetu. Crescendo proizvodi se brzo i lako mogu sklopiti, jedna osoba vrlo jednostavno može da ga sklopi. Vratanca obezbedjuju lagani pristup sadržaju kutija. Proizvodi Maxipac omogucuju bolju raspodelu tereta i pokazuju proizvod koji se nalazi u ladici. Naši proizvodi mogu da se kupe u nekoliko dimenzija i izradi, prema potrebama razlicitih grana industrije

100% se reciklira

Naše su kutije idealne za skladištenje velikih kolicina. U odnosu na svoju težinu izuzetno su cvrsti i prilikom korišcenja ne padaju. Kutije za skladištenje 100%-no se recikliraju pošto se prave u potpunosti od plasticnog materijala.

Lako se cisti

Sklopive kontejnerske ladice velikih dimenzija se lako ciste i ravna površina otporna je na prljavštinu. Mogu se stavljati jedna na drugu, lako se sklapaju kada se radi o povratnoj ambalaži, a pored svega toga, zahvaljujuci svojoj težini, odnosno jednostavnom cišcenju u distributivnom lancu mogu da obave nekoliko funkcija. Jednostavna popravka smanjuje troškove vlasnika i troškove rukovanja.