Vizija i Misija

Živimo u uzbudljivim i zahtevnim vremenina. Poslovni pejzaž se brzo razvija. Svet lanca snabdevanja prelazi u sledeću fazu razvoja. U industriji povratne ambalaže je najupečatljivija sve veća potreba za održivim rešenjima. Ova rešenja moraju biti inovativna, pametna i kružna.

Schoeller Allibert ima moć i domišljatost da lanac snabdevanja transformiše u budućnost. Našim kupcima pružamo pametna i inovativna rešenja za povratnu amabalažu. Cilj nam je da vodimo postavljanjem standarda u našoj industriji: podržavamo i obogaćujemo kružni lanac snabdevanja naših kupaca.

Delujući na ovaj način olakšavamo odricanje od proizvoda za jednokratnu upotrebu, što doprinosi održivom svetu. Pored toga, napravićemo razliku dodavanjem pametnih usluga.

Naše Vrednosti

Poverenje

Savesnost

Rezultat

Jedini način da ispunimo svoje ambicije je zajednički rad sa svim našim kolegama i ostalim zainteresovanim stranama. Stoga se oslanjamo jedni na druge. Nivo poverenja je u našem radnom okruženju visok, a odanost je ključna u našim timovima. Svoj posao obavljamo sa strašću i entuzijazmom, poštujući druge.

Takođe poštujemo našu ulogu u kompaniji i timovima. Savesno obavljamo svoj posao, izvršavamo svoje obaveze. Preuzimamo inicijativu. Našom energičnošću izazivamo sebe (i druge). Motivišemo kolege našom posvećenošću: vodimo primerom.

I ne može biti sumnje u našu posvećenost kupcima i drugim zainteresovanim stranama; premašujemo njihova očekivanja i isporučujemo u potpunosti i na vreme. 

Učenje i razvoj

Učenje i razvoj zasnovani su na izazovu i strasti. Ulažemo u privlačenje, razvoj i zadržavanje talentovanih ljudi. Možemo omogućiti i izazvati, ali naši zaposleni moraju biti dorasli situaciji.

Različitost i uklapanje

Posvećeni smo razvoju raznolikog radnog kolektiva u kome se svako tretira na fer način i sa poštovanjem i u kome svako ima priliku da doprinese poslovnom uspehu i ostvari svoj potencijal. Ovo podrazumeva korišćenje jedinstvenih veština i iskustva koje donosi svaki pojedinac.

Kodeks ponašanja

Ovde možete preuzeti naš kodeks ponašanja