Male sklopive ladice

Prilagodjena rešenja

Širok asortiman proizvoda dozvoljava nam da naši klijenti pronadju rešenja koja im najviše odgovaraju. Mi Vam stojimo na raspolaganju u slucaju bilo kakvih specijalnih zahteva i primene. Izradili smo mnoštvo specijalnih zahteva dobro poznatim organizacijama.

Idealan za skladištenje malih delova

Sklopivi kontejneri malih dimenzija su stabilni i ujedno lagani. Ove su kutije kompatibilne sa Euro kontejnerima. Pogotovo su popularni i traženi u autoindustriji pošto se idealno mogu koristiti za spremanje mnogo sitnih delova i mogu da omoguce cak 84% uštede prostora prilikom povratka ambalaže.

Prelog i Ortus proizvodi su pogodni za držanje voca i povrca. Schoeller Allibert nudi kompletan asortiman sklopivih proizvoda za potrebe trgovina prehrambenim proizvodima i za druge namene.

Ušteda mesta

Mali plasticni kontejneri su kompatibilni sa ostalim višekratnim ambalažnim sistemima i osobito su dobri za uštedu prostora. Kada su sklopljeni mogu da uštede cak i do 84% prostora. Na ovaj nacin kontejneri štede kod povrata i skladištenja u neaktivnom razdoblju.

Lako rukovanje

Sklopivi plasticni kontejneri cak i na malom prostoru jednostavno i lako mogu da se pomeraju sa vecinom opreme za pomeranje stvari. Mogu se naruciti sa nekoliko dodataka, tako sa otvorom za ventilaciju i natpisom. Upotreba razlicitih boja po potrebi može da omoguci brzu evidenciju proizvoda.

Ambalaža uz zaštitu životne sredine

Naši kontejneri su pogodni za veliki broj prevoza, jeftini su i barem toliko izdržljivi kao kontejneri sa krutim zidovima. Pošto se radi o ambalaži koja je u skladu sa propisima zaštite životne sredine plasticni kontejneri male velicine mogu da pruže idealno rešenje ukoliko je cilj ušteda i povecanje efikasnosti distributivnog lanca.