Gajbe za pivo - kod njihove proizvodnje treba imati u vidu da je konkurencija na tržištu velika. Nova, uspešna rešenja brzo postanu opšta. Zbog toga tržište značajan naglasak posvećuje kontinuiranoj inovaciji. Naša je grupa bila odgovorna za svaki značajniji razvoj u slučaju gajbi za pivo uključujući i izradu drške, otvorene ili rasklopljive gajbe piva. Stvorili smo trend.

Više od 40 godina nudimo rešenja na području plastične ambalaže (u šta spada i obična gajba piva). Dozvolite nam da Vam damo savet od same ideje, preko koncepcije proizvoda do planiranja i tehničkog ostvarenja. Zajedno razvijamo inovativna rešenja, imajući u vidu da ona ne ostanu samo na stolu, nego da funkcionišu i u stvarnosti. Postanimo partneri u početnoj fazi razvoja i na taj način damo doprinos efikasnim procesima. Imate mogućnost izbora velikog broja postojećih alata. Promene na njima mogu da se izvrše uz neznatne troškove – čak i u slučaju manjih proizvodnih količina.

Schoeller Allibert po celom svetu razvija kompletne proizvode. Profinjene proizvode podržavamo modernim, recikliranim proizvodima koji su čvrsti, mogu dalje da se recikluju i u skladu su sa regionalnim zahtevima.