Schoeller Allibert, kao najveći evropski proizvođač plasticnih kontejnera i ambalaža proizvodi bogat asortiman proizvoda koji odgovaraju uslovima skladištenja, premeštanja robe i distribucije – ubrzavajući time procese premeštanja robe svojih klijenata, smanjuju troškove logistike i eliminišu ambalažni otpad.

Industrijska proizvodnja kontejnera u sebi sadrži različita tržišta, kao što je proizvodnja aviona, hemijska industrija, elektroindustrija, farmaceutska industrija, tekstilna industrija, tretiranje i reciklaža otpada itd.

Među proizvodima mogu da se pronađu kutije koje se mogu stavljati jedna na drugu, kutije sa integrisanim poklopcem sa zaštitom od krađe (ALC) za bezbednu distribuciju, plasticni veliki sklopivi kontejneri visoke izdržljivosti (FLC), plasticne palete i kolica za kutije sa točkovima – sve je projektovano na način da zaštiti proizvode, ubrza isporuku proizvoda i sa sklopivim kutijama i ladicama koje mogu da se stavljaju jedna na drugu uštedi mesto prilikom transporta. Sve ovo čini proizvodnju kontejnera Schoeller Allibert-a temeljnim i ozbiljnim procesom.

Složenost modernih automatizovanih skladišta i distributivnih centara zahteva rešenja premeštanja proizvoda pomoću kojih se obezbeđuje siguran i dosledan protok materijala. Schoeller Allibert plasticni kontejneri idealno se mogu koristiti u automatizovanim sistemima zahvaljujući svojim preciznim dimenzijama koji se lako prilagode svakom sistemu premeštanja proizvoda.

Srodni proizvodi

Čarobnjak proizvoda Zatvori

zatvori
zatvori