Na čvrstom i konkurentnom tržištu piva i bezalkoholnih pića jak brend predstavlja ključ uspeha. Pojava Vašeg brenda na prodajnim mestima predstavlja najznačajniji marketinški faktor. Kompanija koja je vodeća u proizvodnji gajbe za pivo, Schoeller Allibert ima rešenje.

Mi Vam dajemo dodatnu vrednost u logistici i prodaji Vašeg proizvoda, kao i Vašim kupcima. Naša tehnološka rešenja pružaju još više mogućnosti dizajniranju gajbi za piva, što vodi do više marketinških mogućnosti: od kvalitetne dekoracije i mini aplikacija sve do ubrzanja promocije.

U pozicioniranju brenda prednost našim klijentima predstavljaju efektne i primetne gajbe piva, kao i dodatne vrednosti potrošačkoj ergonomiji na području izvođenja. Svesni smo koliko znači inovativnost i uspeh novog proizvoda. Praktično svaki značajan razvoj potiče od naše kompanije.

Osim toga, Schoeller Allibert je razvio nekoliko proizvoda direktno za potrebe proizvodnje pića: od gajbe piva Bottle Carrier četvrte generacije sve do Key Keg®-a gajbe za pivo.

Srodni proizvodi

Čarobnjak proizvoda Zatvori

zatvori
zatvori