FRUIT LOGISTICA 2015 v Berlíne

Začiatkom februára prebehol v Berlíne veľtrh Fruit Logistic. Tejto akcie sa zúčastnilo viac ako 65 000 návštevníkov zo 135 rôznych krajín.

Cez 2785 vystavovateľov z 83 krajín sa predstavili na Fruit Logistica 2015. Tento rok výstavu navštívilo viac ako 65 000 klientov zo 135 krajín. Veľtrh ponúkol pohodlné miesto pre stretnutia, možnosť vidieť širokú škálu inovatívnych produktov a prehľad nových trendov v medzinárodnej produkcii a to všetko v milej a priateľskej atmosfére.

Účasť Schoeller Allibert na Fruit Logistica 2015 sa stretla s veľmi pozitívnou odozvou. Náš nový a moderný stánok s plochou 100m2 urobil veľký dojem na mnoho návštevníkov. Nápadito vystavené produkty a zaujímavý dizajn nášho stánku vzbudili obrovský záujem. Počas 3 dní výstavy Schoeller Allibert prezentoval celý rad produktov pre potravinársky a poľnohospodársky priemysel: Pevné paletové kontajnery Maximus vo všetkých verziách, Big box, Combo, Maxipac a Magnum Gemini, palety a tiež prepravky na ovocie a zeleninu ako Maxinest, Prelog, Bicolour, Ortus , SFF prepravky. Zhromaždili sme veľa informácií od návštevníkov z celého sveta.

Výstava mala skvelý úspech ako každý rok. Veľká vďaka patrí nášmu tímu za výbornú spoluprácu.

Na videnie v budúcom roku!

Prehlaď produktov Zavrieť

Zavrieť