UDALOSŤ: VEĽTRH EMBALLAGE

Veľtrh Emballage sa uskutočnil 17. - 20. novembra v Paríži. Vystavovali všetci poprední európski predstavitelia baliaceho, etiketovacieho a manipulačného priemyslu. Schoeller Allibert vítal zákazníkov a návštevníkov na novo navrhnutom stánku, kde ukázal hlavný riešenie vratných prepravných obalov pre maloobchod, automobilový priemysel, potravinársky priemysel, atď.

Veľtrhy Emballage a MANUTENTION roku 2014, ktoré sa konali spoločne 17. - 20. novembra na výstavisku Paris Nord Villepinte, splnili svoje sľuby. V napätom ekonomickom a konkurenčnom prostredí počet a kvalita vystavovateľov a návštevníkov preukázala dobrú stabilitu a životnosť oboch veľtrhov. S 1570 vystavovateľmi a zastúpenými firmami vrátane 50% medzinárodných as 96 500 pracovníkov, z ktorých 35% tvoria pracovníci medzinárodnej z viac než 100 krajinách sveta, tento veľtrh potvrdil svoje vedúce postavenie v oblasti inovácií v balení, spracovanie, potlače a manipulácii. Vystavovatelia i návštevníci sa zhodujú: Emballage & MANUTENTION dáva jasný prehľad o vývoji v týchto oblastiach, a to ako vizuálne (čitateľnosť, organizácie, estetika ...), ako aj pokiaľ ide o riešenie a obsah, ktoré považujú za vysoko hodnotné.

Pri prezentácii svojich produktov ako sú COMBO IBC, paletový kontajner MAGNUM OPTIMUM a všetkých inovatívnych plastových obalových riešení, sa zástupcovia spoločnosti SCHOELLER Allibert zišli vo svojom stánku so 178 potenciálnymi zákazníkmi z Francúzska, Belgicka, Švajčiarska, Holandska, Španielska, Tuniska, Alžírska pôsobiacimi v automobilovom , potravinárskom, poľnohospodárskom a farmaceutickom priemysle.

Zostaňte v spojení!

Prihláste sa k odberu našich noviniek!

/sk/news/company-news/udalos-vetrh-emballage/