Schoeller Allibert získava ocenenie za 25 rokov pôsobenia v spoločnosti AIMPLAS

Minulý pondelok sa vo Valencii konalo 20. výročné stretnutie plastikárskeho sektora, ktoré usporiadal Technologický inštitút plastov AIMPLAS a AVEP, Valencijská asociácia podnikateľov v plastikárstve, na ktorom sa zišlo vyše 180 odborníkov z plastikárskeho sektora.

S cieľom zdôrazniť spoločné zameranie na udržateľnosť a skutočnosť, že plasty zohrávajú zásadnú rolu pri poskytovaní udržateľných riešení v oblastiach, ako je zdravie a blahobyt, priemysel 4.0, obehové hospodárstvo, dekarbonizácia ekonomiky, bezpečnosť potravín, poľnohospodárstvo alebo mobilita.

Sme hrdí na to, že Schoeller Allibert je inovatívna spoločnosť, ktorá aktívne prispieva k udržateľnému rozvoju, angažuje sa v oblasti obehového hospodárstva a znižuje logistické a obalové náklady svojich zákazníkov, a preto je naším mottom „Plastové obaly sú príliš dobré na to, aby sa nimi plytvalo“.

Na záver tohto aktu bolo odovzdané ocenenie za angažovanosť celkovo 12 spoločnostiam, ktoré dovŕšili 25 rokov ako spolupracovníci centra, vrátane spoločnosti Schoeller Allibert, S.A.U. Všetkým oceneným gratulujeme!

Zostaňte v spojení!

Prihláste sa k odberu našich noviniek!

/sk/news/company-news/schoeller-allibert-zskava-ocenenie-za-25-rokov-psobenia-v-spolonosti-aimplas/