Posuňte svoje RTP na vyššiu úroveň s riešením SmartLink od spoločnosti Schoeller Allibert - teraz k dispozícii aj prostredníctvom aplikácie (iOS a Android)

Ak máte tisíce alebo len stovky logistických prostriedkov, je takmer nemožné ich všetky sledovať. To vyvoláva poriadnu bolesť hlavy. Existuje však riešenie, ktoré sa nazýva SmartLink®.

Najprv zrejmá výhoda: automatizácia ušetrí pracovné hodiny, ktoré zamestnanci trávia kontrolou zásob. SmartLink® poskytuje okamžitý a úplný prehľad za pár sekúnd – a to kedykoľvek. To znamená okamžitú úsporu peňazí.

SmartLink® však dokáže viac ako len automatizovať. Navyše k okamžitému a trvalému prehľadu o tom, čo kde je, pridáva informácie o tom, ktoré aktíva sú k dispozícii – čo je obzvlášť užitočné, ak máte rôzne typy aktív na jednom mieste.

„Trvalý“ tiež znamená, že získate prehľad o tom, ako sa konkrétne aktíva využívajú… alebo nevyužívajú. Ide o praktické údaje, ktoré uľahčia správu aktív a v konečnom dôsledku zlepšia kľúčové ukazovatele výkonnosti.

Spoločnosť Schoeller Allibert je hrdá na SmartLink® – špičkovú technológiu, ktorá je dostupná iba u nás! Pre viac informácií o našom komplexnom riešení SmartLink® kontaktujte oddelenie služieb spoločnosti Schoeller Allibert. Naše riešenie zahŕňa škatuľu, zariadenie a platformu a možno ho spravovať aj prostredníctvom aplikácie (pre iOS alebo Android). A možno ho integrovať s vašimi natívnymi systémami.

SmartLink® robí z vašich vratných prepravných obalov inteligentné obaly. Posuňte teda svoje RTP na vyššiu úroveň a zaobstarajte si SmartLink®!

Zostaňte v spojení!

Prihláste sa k odberu našich noviniek!

/sk/news/company-news/posute-svoje-rtp-na-vyiu-rove-s-rieenm-smartlink-od-spolonosti-schoeller-allibert-teraz-k-dispozcii-aj-prostrednctvom-aplikcie-ios-a-android/