Nová výroba v belgickom Beringenu začína na zelenej lúke.

Nová výroba boxu Maximus®1212 v Belgickom Beringenu začína na zelenej lúke.

Po niekoľkých mesiacoch intenzívnych príprav Schoeller Allibert spustil slávnostne novú výrobu v Beringene na zelenej lúke. Táto ľahká výroba s najmodernejšou výrobnou halou a rozsiahlym vonkajším skladovým priestorom sa zameriava predovšetkým na väčšie výrobky v sortimente Schoeller Allibert. V piatok 18. augusta sme vyrobili prvý plastový kontajner Maximus®1212 a 20. augusta sme vypravili prvých 1100 paletových boxov pre našich zákazníkov.   Ako povedal vedúci inovačného a marketingového oddelenia v spoločnosti Schoeller Allibert Ludo Gielen je inštalácia obrovského zariadenia na plastové vstrekovanie spolu s veľmi moderným 29 metrovým koľajovým mostom najväčším vstrekovacím zariadením v regióne Benelux s uzavieracou silou nie menšou ako 4000 ton a objemom 60 litrov, čím produkuje jeden Maximus®1212 za dve minúty. Na konci augusta sme mali vyrobených 4500 paletových boxov.   Aby všetky kontajnery boli dodávané včas, stroje pracujú 24 hodín denne, 7 dní v týždni v nepretržitej prevádzke. Z výrobnej haly ich cesta vedie priamo do sadov na sklizne.   Náš paletový kontajner Maximus 1212 ponúka množstvo výhod oproti podobným plastovým boxom na trhu. Jsou ľahšie, unesú viac ako 35 kg ovocia oproti jiným kontajnerom. Vďaka unikátnemu dizajnu má ovocie pri preprave o 50% menej poškodenia.       Ak v roku 2018 ochutnáte jablká alebo hrušky, mohli byť skladované v našom boxe Maximus®1212 z Beringenu.

Viac o produkte:

Zostaňte v spojení!

Prihláste sa k odberu našich noviniek!

/sk/news/company-news/nov-vroba-v-belgickom-beringenu-zana-na-zelenej-lke/