Drinktec 2013

Popredný svetový veľtrh pre priemysel nápojov a tekutých potravín Drinktec uzatvoril svoje dvere 20. septembra 2013 v Mníchove. 1.455 vystavovateľov zo 77 krajín tu v priebehu piatich dní predstavovalo svoje produkty a riešenia. Spoločnosť Schoeller Allibert sa na veľtrhu tiež zúčastnila so svojou nemeckou a medzinárodnou nápojovou divíziou. Boli predstavené jednotlivé nápojové prepravky kľúčových zákazníkov. Obchodný riaditeľ divízie nápojov Frank Reininghaus bol spokojný s pokrokom. „Záujem o naše riešenie bol veľmi vysoký. Cítime tiež ohromujúci nárast návštevníkov a kvalifikovaných požiadaviek.“ Nárast počtu návštevníkov v porovnaní s rokom 2009 robil viacej ako 66.000 alebo 13 % a je výsledkom tejto výstavy. Podiel návštevníkov mimo Nemecko vzrástol z 57 na 60 percent a počet krajín bol 182 namiesto minulých 172.

Schoeller Allibert má dlhú históriu vo vývoji nápojových prepraviek, nielen  štandardných, ale aj vyrobených na mieru. „Veľmi často zákazníci požadujú, aby sme im pomohli zdôrazniť ich značku inovatívnym riešením. To, že sme na prvom mieste na trhu, je jedným z hlavných kritérií pre mnoho spoločností na vysoko konkurenčnom trhu,“ hovorí Frank Reininghaus. Vzhľadom k veľkej diverzifikácii veľkosti fľašových prepraviek na trhu pre 6, 10, 9, 11, 12, 20 alebo 24 fliaš, z ktorých niektoré sú rozdeliteľné na dve časti, so samostatnými okienkami alebo veľkými okennými rámami pre dobrú viditeľnosť fliaš, ďalšou požiadavkou sú mäkké rukoväte alebo iné prvky. Od vzniku nápadu až do výroby predajnej prepravky je spoločnosť Schoeller Allibert v tesnom spojení so zákazníkmi, aby dokázala vyvinúť najlepšie riešenie pre ich produkty. Už veľakrát sme pre našich zákazníkov vytvorili inovácie a stanovili míľniky.

Zostaňte v spojení!

Prihláste sa k odberu našich noviniek!

/sk/news/company-news/drinktec-2013/