AKCIA: Fachpack v Norimbergu

Počas výstavy Fachpack v Nemecku od 29. septembra do 1. októbra spoločnosť Schoeller Allibert úspešne uviedla na trh nový rad veľkých kontajnérov MaxiLog® .

Flexibilné riešenie pre efektívnu logistiku

Úspešná prezentácia spoločnosti Schoeller Allibert na výstave Fachpack 2015

Od 29. septembra do 1. októbra 2015 spoločnosť Schoeller Allibert na výstave Fachpack v Norimbergu prezentovala približne 44 000 návštevníkom svoju ponuku inovatívnych produktov. Medzi hlavné produkty patrili nové, pevné, veľké kontajnery MaxiLog a prvé modely stohovacích přepravkových systémov EuroClick.

Vďaka širokej škále produktov a služieb je európsky veľtrh obalovej techniky v medzinárodnom meradle vrelo prijímaný. 32% z 1 565 vystavovateľov prišlo zo zahraničia. Sú najmä zo susedných krajín - z Rakúska, Českej republiky, Poľska, Švajčiarska a Holandska. Rozsiahla ponuka slávila úspech. Podľa prieskumu nezávislého inštitútu bola nálada medzi návštevníkmi aj vystavovateľmi veľmi pozitívna. Podľa vedenia výstavy je ekonomická situácia v tomto odvetví dobrá.

Z pohľadu Schoeller Allibert mala výstava Fachpack obrovský úspech. Spoločnosť vystavovala prvýkrát v hale 6 a využívala inovatívny veľtržný systém o rozlohe 90 metrov štvorcových. Koncept bol jedinečný s výrazným vzhľadom a jasne štruktúrovaným interiérovým dizajnom. V tejto súvislosti bolo tiež pri stánku veľmi rušno. Nespočetný počet návštevníkov bol nadšený pútavou prezentáciou produktov a možnosti si osobne vyskúšať moderné obalová riešenie. "Boli sme ohromení vysokou technickou spôsobilosťou potenciálnych zákazníkov. Mnohí k nám prichádzali s konkrétnymi otázkami, iní využili príležitosti sa pozrieť na naše vystavené produkty a dozvedieť sa o efektívnych úložných riešeniach budúcnosti ", hovorí Claudia Eickschen, marketingová manažérka DACH & Beverage Europe v Schoeller Allibert.

Prezentácia BigBoxu

Pri ISO štandardnej veľkosti 1200x1000 mm a výškou 760 mm sa nový BigBox MaxiLog nedal na výstavnom stánku spoločnosti Schoeller Allibert prehliadnuť. Pevný veľkoobjemový kontajner je vhodný pre mnoho aplikácií - v poľnohospodárskom, potravinárskom, nápojovom, chemickom a farmaceutickom priemysle. Kontajner má optimalizovanú hmotnosť a veľký objem - 610 litrov. Pri užitočnom zaťažení až 450 kg je MaxiLog veľmi robustný, zatiaľ čo statické zaťaženie môže byť až 4500 kg. Hladký plastový povrch a zaoblené rohy zaistí jednoduché čistenie a dokonalú hygienu. Čiarový kód alebo RFID štítky umožní spoľahlivú identifikáciu. Schoeller Allibert ponúka pre rôzne aplikácie BigBox v rôznych verziách - vrátane uzavretých alebo perforovaných stien, s nohami alebo lyžinama, protišmykové a s vypúšťacím ventilom.

Rad EuroClick pre mnoho aplikácií

Univerzálne stohovacie prepravky série EuroClick tiež mali u návštevníkov veľký úspech. Sú k dispozícii vo veľkostiach 400x300 a 600x400 mm s rôznymi výškami a môžu tak byť optimálne naskladané na europaletách. Na výstave Fachpack sa účastníci mohli bližšie pozrieť na vybrané modely nového radu. Užívatelia môžu rýchlo a ľahko zmeniť výšku boxov pomocou nasadzovacieho rámu ClickBooster. Systém EuroClick možno prispôsobiť mnohým variantom, ktoré zákazník požaduje, čím predstavuje efektívne a ekonomické riešenie. Zaoblené rohy zvyšujú stabilitu a systém sa tak stáva vhodným pre použitie na dopravníkoch technologických liniek. Ergonomické rukoväte znižujú riziko zranenia a zjednodušujú manipuláciu so stohovateľno prepravkami.

Zostaňte v spojení!

Prihláste sa k odberu našich noviniek!

/sk/news/company-news/akcia-fachpack-v-norimbergu/