Fókuszban a piac: Csomagolt leveles saláta megoldások a termőföldtől az áruházig.

Báránysaláta, bébi salátalevelek, saláta mix … előrecsomagolásuk szabályozott levegőjű térben történik, és ezek a kényelmes kiszerelésű fogyasztási cikkek rendkívül sikeresek és az elmúlt 15 évben fogyasztásuk gyorsan növekedett az EU 28 országában.

A Schoeller Allibert két különböző Euro halmozható és egymásba rakható tálcát szállít a piacvezető cégeknek, amelyek teljesen megfelelnek a termékek és a vállalatok igényeinek

Piac-központúság: szabályozott levegőjű térben csomagolt leveles saláta megoldásunk a termőföldtől az áruházig.

Báránysaláta: Az SN204301 halmozható egymásba rakható konténerünk a francia termelőknél mindenütt megtalálható, több mint 300 000 láda van kinn a földeken októbertől májusig.

A Nantes-i régióban, ahol a 42 000 tonna báránysaláta 82%-át termesztik és dolgozzák fel, az SA hordozható és egymásba rakható, szellőzőnyílással ellátott rekeszei képviselik az ipari szabványos betakarítási és szállító konténert ennek a törékeny, friss terméknek a termőföldről való begyűjtésétől, a mosásán és tisztításán át egészen az automatizált csomagolásig. A sima oldalak és az optimális szellőzés védi és megőrzi a pici levelek minőségét.

A kevesebb, mint 5 kg-os egységrakományoknál rendkívül fontos a biztonságos halmozás, mivel a 2,5 m magasra rakott láda oszlopoknak egyenes vonalban és stabilan kell állniuk a szállítás és tárolás során. Az elmúlt nyolc év bebizonyította az egyedülálló összekapcsolt rendszer hatékonyságát, miközben a 75 %-os egymásba rakhatóság maximális helymegtakarítást biztosít a szezonon kívüli tárolásnál. Az erős konstrukció és az UV stabilizátorok lehetővé teszik a kültéri tárolást nyáron, és az alacsonyabb hőmérsékletű téli csúcs-időszakokban.

Vezető vegyes leveles saláta feldolgozó vállalat:

A fejes saláta októbertől áprilisig terem Dél-Európában és Észak-Afrikában.

Az Európa-szerte több mint 1500 salátatermelővel szerződéses kapcsolatban álló vevőnk a betakarító és szállító ládák széles választékát használta csomagoló / feldolgozó telephelyein. A ládák szabványosítása nélkül nem volt lehetőség hatékony automatizálás bevezetésére.

A termőföldtől a feldolgozás helyéig a termény átlagosan 1500 km-t tesz meg, ezért maximális egymásba rakhatóságra van szükség, hogy a visszfuvarnál értékes tereket takarítsunk meg. A kifejezetten erre a célra kifejlesztett 8170722 számú ládánk 80%-os egymásba rakhatóságot tesz lehetővé az üres ládáknak a termelőkhöz való kiszállítása során, ami éves szinten jelentős tehergépkocsi és üzemanyag megtakarítást jelent.

Az SA standard ládáival a vevő fel tudta gyorsítani a csomagolási és feldolgozási műveleteket. A minőség megőrzése érdekében alkalmazott sima belső falak, és a saláta frissességének megőrzése érdekében maximalizált szellőzés további előnyöket nyújt a vevőnek.

Ma már több mint 350 000 láda utazik szerte Európában a termelőktől a 12 feldolgozó / csomagoló helyszínig, belsejükben sok különféle zöld salátával, így fejes és bébi salátával, amelyeket gondosan szállítanak, tárolnak, mosnak és ellenőrzött levegőjű térben csomagolnak, és összecsukható tálcákban továbbítanak a kiskereskedelmi boltokba.

Termékvarázsló Bezár

bezár