ESEMÉNYEK: Interpack 2014

A háromévente megrendezésre kerülő Interpack a világ vezető csomagolóipari és folyamattechnológiai vására. A Düsseldorfban május 8 és 14 között megrendezett kiállításon a hatásosan megépített Schoeller Allibert stand az iparág minden területéről vonzotta a a Schoeller Allibert átfogó szállítási csomagolási megoldásai iránt érdeklődő logisztikai szakembereket.

Jó üzlet – és kilátásban egy Nut díj Mintegy 2700 kiállító és 175 000 látogató a világ minden tájáról: az Interpack 2014, a világ legfontosabb csomagolóipari és folyamattechnológiai kereskedelmi vására nagyon pozitív eredménnyel zárt. A Schoeller Allibert nagyon elégedett a düsseldorfi szerepléssel. A vevőket és az érdeklődőket lenyűgözte a vállalat vásári standján kiállított termékek széles köre és innovatív jellege. A Schoeller Allibert szenzációt keltett azzal, hogy jelölték a csomagolóipar egyik leginkább áhított nemzetközi díjára: a Golden Nut-ra. Május 8 és 14 között a teljesen teltházas düsseldorfi kiállítóközpontban teljes mértékben a csomagolás és a kapcsolódó folyamatok álltak a középpontban. A kiállításon a világ minden részéről érkezett szakemberek vettek részt, hogy megismerkedjenek az iparág legújabb tendenciáival és fejlesztéseivel. Ebből az alkalomból a Schoeller Allibert úgy mutatkozott be, mint a világ egyik legátfogóbb termékkínálatával rendelkező vállalat a visszaforgó csomagolások területén. "Az érdeklődés és a standunkon lezajlott viták minősége kimagasló volt" – mondja Hans-Joachim Wiedmann, a németországi Schoeller Allibert ügyvezető igazgatója. "Vásári csapatunk nemcsak rengeteg értékes kapcsolatra tett szert, de számos nagyon speciális kérést is kapott." Ugyanakkor az Interpack esemény jó alkalmat kínált a meglévő vevői kapcsolatok erősítésére is. A vásár látogatói a Schoeller Allibert standon tájékoztatást kaptak többek között a Magnum Optimum nagyméretű összecsukható konténerről, a Magnum HD és Boxer Pac sorozatokról, a modul felépítésű LWB tároló és szállító konténer rendszerről, az Eureka standard konténerről, a halmozható és egymásba rakható konténerek különböző fajtáiról, valamint a PreLog választékba tartozó összecsukható kis teherbírású konténerekről. A vállalat számos műanyag raklapot is bemutatott, így az új Longleaf7 palettát, amelyet speciálisan a szállító zsákokhoz terveztek. Különleges kivitelének köszönhetően ez a termékkör tartalmaz egy azonos halmozható magasságú, plusz zsákréteget. Széles körű termékválasztékával a Schoeller Allibert szabványos és egyedi megoldásokat is kínál olyan különböző iparágaknak, mint az autóipar, az élelmiszer- és italgyártás, a kereskedelem és szolgáltatások. Az Interpack esemény ideális megnyitójaként a Schoeller Allibert az innovatív Leffe italosrekesszel hívta fel magára a figyelmet. A rekesz hordkapacitása 24 x 0.33-literes üveg, lehetővé teszi a különféle csomagolások tárolását, pl. 2, 3, 4, 6, 8 és 12 palackos csomagokat. A rekesz alját a dupla fakeretes betét alkotja, ami két rozsdaálló acélrugóra van szerelve és rakodáskor lenyomásra kerül. A karton szállítódoboz kiemelése után a dupla fenék középmagasságig felemelkedik. Ekkor megrakható különálló üvegekkel, amelyek nem érintkeznek egymással. Az üres palackok stabil helyzetben vannak a dobozban, és épségben visszaszállíthatók a sörgyárba. A Leffe italosrekesz egyike annak a 10 terméknek, amely bekerült a végső válogatásba a csomagolási innovációk egyik leginkább áhított díjáért: a Golden Nut-ért folytatott versenyben. A díjat a Holland Csomagolási Központ (NVC) adományozza, amely olyan vállalatok szövetségéből áll, akik elkötelezettek a csomagolási megoldások folyamatos fejlesztése mellett. "Nagyon izgatottak vagyunk a nevezés miatt, hiszen ez igazolja az innovatív és fenntartható termékek fejlesztése és gyártása terén meglévő szakértelmünket" – mondja Hans-Joachim Wiedmann. A Golden Nut díj nyertesét szeptemberben hirdetik ki.

Termékvarázsló Bezár

bezár