Schoeller Allibert Schwerin a castigat premiul Oskar IMM

Schoeller Allibert Schwerin a fost nominalizata ca finalist pentru premiul dedicat IMM-urilor, cel mai prestigios trofeu al companiilor din Germania. Nominalizarea reprezinta o recunoastere a calitatii solutiilor noastre ecologice de ambalare din plastic si a angajamentului fata de angajati si comunitate.

Schoeller Allibert Schwerin a atins urmatorul prag in cadrul pemiului “Oskar-Patzelt” si este acum finalist. Premiul IMM (intreprinderi mici si mijlocii) este acordat de catre Fundatia Oskar-Patzelt si reprezinta cel mai important premiu pentru industria din Germania. In acest an castigatorul si finalistii au fost desemnati in cadrul unei receptii care s-a desfasurat sambata, 7 noiembrie, la hotelul Maritime din Berlin.

Schoeller Allibert a fost nominalizat nu numai pentru calitatea superioara a solutiilor ecologice de ambalare din plastic, dar si pentru angajamentul fata de angajati si intreaga comunitate.

“Angajatii nostri au depus eforturi considerabile pentru a obtine acest rezultat impresionant”, a afirmat Carsten Malschofsky, Director de Operatiuni Germania, Austia si Elvetia. Impreuna cu Hans-Joachim Wiedmann, Director General Director Germania, Austia si Elvetia, acesta a acceptat cu bucurie premiul “Oskar” in Berlin.

Hans-Joachim Wiedmann si Carsten Malschofsky le-au multumit angajatilor pentru devotamentul fata de companie si i-au asigura de intregul lor sprijinul si pe viitor.

Cautare avansata Inchide

Inchide