Schoeller Allibert prezice oportunitatea uriasa pentru solutiile de ambalare din plastic returnabile in 2021

Schoeller Allibert UK este de parere ca o „furtuna perfecta” se produce in sectorul de depozitare si logistica din Marea Britanie, indiferent de Brexit

In timp ce comertul electronic isi continua cresterea accelerata in 2021 din cauza pandemiei, lipsa spatiilor de depozitare si capacitatea redusa de productie interna din industria solutiilor de ambalare returnabile va aduce in viitorul apropiat provocari fara precedent in domeniul depozitarii si logisticii.

Este din ce in ce mai clar ca unul dintre efectele pe termen lung ale pandemiei il reprezinta preferinta consumatorilor pentru cumparaturile online. Cresterea din comertul online creeaza deja o presiune semnificativa asupra industriei pentru a satisface in mod eficient cererea.

Piata de depozitare era deja destul de dinamica inainte ca criza de sanatate publica sa loveasca Marea Britanie, dar insuficienta spatiilor de depozitare in punctele logistice principale din Midlands si Sud a facut ca cererea sa depaseasca oferta, ceea ce a dus la provocari de extindere a capacitatii si la o crestere a costurilor. Comerciantii online, lanturile de supermarketuri, operatorii de logistica si Serviciul National de Sanatate cauta sa isi extinda rapid capacitatile de distributie pentru a raspunde provocarilor Marii Britanii.

Pozitia noastra in lantul de aprovizionare ne permite sa vedem ca productia din Marea Britanie nu are in acest moment capacitatea sa furnizeze sistemele de ambalare returnabile necesare in acest sector. Chiar si cu investitii semnificative in 2021, este putin probabil ca acest lucru sa se intample mai devreme de 2022, ceea ce pune o presiune suplimentara pe integratorii de sisteme si operatorii lantului de aprovizionare pentru a satisface cererea. Toate acestea creeaza in esenta o furtuna perfecta pentru industrie!

In 2020, Schoeller Allibert a anuntat o investitie de milioane de lire sterline in filiala sa din Winsford, Marea Britanie, pentru a extinde capacitatea si a crea o noua automatizare flexibila pentru a intampina provocarile industriei. In plus, compania a anuntat mai multe lansari de produse noi, concepute pentru integratorii de sisteme, care sustin expansiunea in sectorul comertului electronic.

In mod clar, Brexit-ul este suficient de provocator, dar sectorul de depozitare si logistica este lovit din toate partile. La Schoeller Allibert, lucram cu o serie de clienti si integratori de sisteme din Marea Britanie pentru a furniza cele mai modern solutii de ambalare din plastic returnabile, care asigura reducerea costurilor, eficienta si durabilitatea de care au nevoie. De asemenea, extindem capacitatea pentru a satisface nevoile pietei din Regatul Unit cu solutii produse pe plan intern, evitand problemele Brexit cu care se confrunta multe alte companii.

Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati la numarul afisat pe site sau sa accesati formularul de contact.

Inapoi la pagina principala

Stati conectati

Abonati-va la newsletter pentru a afla cele mai recente noutati