Inovatie: naveta Hoegaarden, 24 x 0,25 l

In cadrul targului Brau Beviale, desfasurat la sfarsitul lunii noiembrie in Berlin, Schoeller Allibert a prezentat solutii inovatoare de ambalare a bauturilor: noua naveta Hoegaarden 24 x 0,25 l, unica datorita faptului ca poate sustine atat sticle individuale cat si baxuri de carton a cate 2, 3, 4, 6, 8 sau 12 sticle; aceasta flexibilitate se datoreaza faptului ca naveta are incorporat un sistem format dintr-o baza mobila sprijinita pe arcuri de otel.

Schoeller Allibert a introdus trei noi modele de navete in industria bauturilor: naveta Hoegaarden 24 x 0,25 l, naveta Vöslauer 8 x 1 l si naveta Adelholzener 12 x 0,75 l.

Berlin, 26 noiembrie 2014 - La targul Brau Beviale 2014, care s-a desfasurat intre 11 si 13 noiembrie in Nuremberg, Germania, Schoeller Allibert a prezentat, printre altele, trei produse inovatoare destinate industriei bauturilor. "Aceste navete intrunesc in egala masura atat cele mai exigente cerinte ale industriei, cat si cele ale activitatii comerciale si ale clientilor finali" afirma Frank Reininghaus, Beverage Sales Manager la Schoeller Allibert. Unul dintre cei mai mari producatori de solutii de ambalare din plastic returnabile, cu operatiuni pe toate cele cinci continente, Schoeller Allibert a prezentat o gama variata de solutii unei audiente de profesionisti in cadrul standului sau de 150 m². In acest an aproximativ 37,000 de vizitatori au trecut pragul targului Brau Beviale, cu 4,000 mai multi decat anul trecut.  "In acest an, Brau Beviale a fost cel mai important targ destinat industriei bauturilor", a declarat organizatorul targului in mesajul de incheiere. Motto-ul Brau Beviale a fost "Cultura creativa a berii". "Ne-am pregatit foarte bine pentru Brau Beviale 2014, iar noile noastre navete pentru bauturi raspund cerintei de baza a clientului, care isi doreste mai multa varietate", rezuma Frank Reininghaus.

Cei peste 50 de ani de experienta in dezvoltarea si fabricarea solutiilor de ambalare din plastic returnabile ne ajuta sa oferim produse care intrunesc nivelul celor mai inalte standarde din cadrul intregului lant de aprovizionare. Cele trei modele de navete pentru bauturi prezentate la targ ne-au oferit o noua oportunitate de a le demonstra clientilor ca producem cele mai inovative solutii de ambalare.

Naveta Hoegaarden 24 x 0,25 l

Naveta Hoegaarden 24 x 0,25 l, care a fost expusa in centrul standului Schoeller Allibert, se deosebeste de celelalte navete disponibile pe piata prin versatilitatea ei, deoarece poate fi incarcata cu baxuri de carton a cate 2, 3, 4, 6, 8 sau 12 sticle. Acesta naveta corespunde cerintelor consumatorilor, care solicita ambalaje de dimensiuni din ce in ce mai reduse, si este ideala pentru multitudinea de consumatori care folosesc aceeasi naveta pentru a depozita mai multe tipuri de bere. Aceasta flexibilitate se datoreaza unui sistem format dintr-o baza mobila  montata pe doua arcuri din otel inoxidabil, care este impinsa in jos in momentul in care sunt asezate baxurile in naveta. Dupa indepartarea suportului de carton baza dubla se ridica la o inaltime medie si naveta poate fi incarcata cu sticle individuale de 0,25 l, care nu intra in contact unele cu altele. Astfel, sticlele goale sunt mentinute fix pe pozitie si pot fi returnate la fabrica in conditii optime. Acest sistem asigura si intrunirea pozitiei solicitate de sistemele de manipulare automatizata utilizate in fabrici. Peretii exteriori a navetei Hoegaarden sunt acoperiti cu etichete in-mould, pentru un design elegant si fotorealist. Ca un element in plus, naveta este fabricata din material 100% reciclabil.

Naveta Vöslauer 8 x 1 l

Naveta divizibila Vöslauer 8 x 1 l, prima de acest tip de pe piata din Austria, are un design atractiv si poate fi despartita usor in doua parti egale, oferindu-le consumatorilor conditii imbunatatite de transport si depozitare. Un aspect important pentru industria bauturilor il constituie faptul ca designul acestei navete ajuta la prezentarea sticlelor intr-o maniera optima. Tocmai de aceea noua naveta este foarte populara in randul marilor producatori din industria apelor minerale.

Naveta Adelholzener 12 x 0,75 l

Naveta Adelholzener 12 x 0,75 l iese in evidenta datorita designului sau remarcabil: o baza albastra pe care este imprimat un munte argintiu, si ofera avantaje logistice importante: posibilitatea de a stivui patru navete una peste cealalta, ceea ce inseamna adaugarea unui palet de marfa per spatiu de depozitare si utilizarea mai eficienta a capacitatii de incarcare a camioanelor.

Concluzia Schoeller Allibert referitoare la editia 2014 a targului Brau Beviale a fost urmatoarea: "Brau Beviale ne-a oferit oportunitatea de a prezenta inovatiile noastre pentru industria bauturilor unor vizitatori profesionisti. Feedbackul pozitiv pe care l-am primit in cadrul targului confirma faptul ca ne-am atins scopul de a dezvolta solutii de ambalare din plastic inovatoare."

Cautare avansata Inchide

Inchide