AKCIA: Interpack 2014

Interpack je popredný svetový veľtrh venovaný baleniu a obalovým metódam, ktorý sa koná raz za tri roky. Medzi 8. a 14. májom v Düsseldorfe prilákal pôsobivý stánok spoločnosti Schoeller Allibert mnoho odborníkov zo všetkých odvetví priemyslu, vrátane logistických odborníkov, zaujatých komplexnými riešeniami prepravného balenia z ponuky Schoeller Allibert...

Dobrý obchod - a Oriešok v dohľade

Približne 2.700 vystavovateľov a 175.000 návštevníkov z celého sveta – svetovo najvýznamnejší veľtrh venovaný baleniu a baliacim procesom Interpack 2014 priniesol veľmi pozitívne výsledky. Spoločnosť Schoeller Allibert je spokojná so svojim úspešným vystúpením v Düsseldorfe. Zákazníci a zúčastnené strany boli ohromené rozsiahlym a inovatívnym radom výrobkov spoločnosti, vystavených vo veľtržnom stánku. Schoeller Allibert spôsobil rozruch tým, že bol nominovaný na jedno z najžiadanejších medzinárodných ocenení v obalovom priemysle: Zlatý oriešok.

Od 8. do 14. mája sa pozornosť návštevníkov plno obsadeného výstavného centra v Düsseldorfe upínala výhradne na obaly a súvisiace procesy. Odborníci z celého sveta sa zúčastnili veľtrhu, aby sa zoznámili s najnovšími vývojovými trendmi v obore. Pri tejto príležitosti sa spoločnosť Schoeller Allibert prezentovala ako poskytovateľ jedného z najkomplexnejších výrobkových sortimentov v oblasti obalov pre opakované použitie. „Záujem a kvalita diskusií u nášho stánku boli vynikajúce,“ hovorí Hans-Joachim Wiedmann, generálny riaditeľ spoločnosti Schoeller Allibert Germany. „Náš veľtržný obchodný tým nielen získal mnoho cenných kontaktov, ale tiež dostal niekoľko veľmi špecifických požiadaviek.“ Akcia Interpack tak znova ponúkla ideálnu platformu pre vzťahy so súčasnými zákazníkmi.

Návštevníci získali u stánku Schoeller Allibert mimo iné tiež informácie o skladacích paletových kontajneroch z radu Magnum Optimum, Magnum HD a Boxer Pac, o modulárnom systéme kontajnerov pre prepravu a skladovanie LWB, o štandardnom kontajneri Eureka, o rôznych produktových radoch zo sortimentu stohovateľných zasúvacích kontajnerov a tiež o skladacích kontajneroch pre malé zaťaženie z radu Prelog. Spoločnosť tiež predstavila niekoľko plastových paliet vrátane novej Longleaf7, ktorá je určená špeciálne pre prepravu vriec. Vďaka špeciálnej konštrukcii je tento rad schopný pojať dodatočnú vrstvu vriec s rovnakou výškou stohovania. Vďaka svojej širokej škále produktov Schoeller Allibert ponúka nielen štandardizované produkty, ale aj riešenie na mieru pre rôzne odvetvia, napríklad automobilový priemysel, potravinársky a nápojový priemysel, obchod a odvetvie služieb.

Ako ideálne zahájenie pre akciu Interpack Schoeller Allibert pritiahla pozornosť svojou inovatívnou nápojovou prepravkou Leffe. Prepravka s nosnosťou 24 fliaš po 0,33 litroch ponúka možnosť ukladania mnohých druhov kartónových balení, tj. po 2, 3, 4, 6, 8 a 12 fľašiach. Dno prepravky obsahuje dvojitú vložku s dreveným rámom, ktorá je namontovaná na dve antikorózne oceľové pružiny a je pri nakladaní pritlačovaná dole. Po odstránení kartónových balení sa dvojité dno vráti na normálnu úroveň. Prepravka potom môže byť naložená jednotlivými fľašami, ktoré neprichádzajú do vzájomného kontaktu. Prázdne fľaše sú v prepravke stabilne umiestnené a môžu byť prepravované naspäť do pivovarov nepoškodené. Okrem toho sú už v správnej polohe pre automatickú manipuláciu v pivovare.

Nápojová prepravka Leffe je jedným z 10 produktov, ktoré sa dostali do posledného kola súťaže o jedno z najžiadanejších medzinárodných ocenení za inovácie v balení: Zlatý oriešok. Je udeľovaný Holandským centrom balenia (NVC), čo je združenie firiem usilujúcich o neustále zlepšovanie obalových riešení v celom dodávateľskom reťazci. „Veľmi nás táto nominácia potešila, pretože to potvrdzuje našu kvalifikáciu ako vývojára a výrobcu inovatívnych a udržateľných výrobkov,“ vysvetľuje Hans-Joachim Wiedmann. Víťaz ceny Zlatý oriešok bude vyhlásený v septembri.

Zostaňte v spojení!

Prihláste sa k odberu našich noviniek!

/sk/news/company-news/akcia-interpack-2014/