vda klt the standard in automotive

vda-klt ist the standaard in the automotive industry

Wanneer u uw transport en opslag wilt standaardiseren en op een effectieve en efficiënte manier uw verwerking van goederen wilt bedrijven, dan heeft Schoeller Allibert precies de KLT containers die u zoekt!

Het gebruik van containers die niet gestandaardiseerd zijn, levert een efficiëntie verlies op in vervoer, verwerking en opslag. Wanneer de exacte afmetingen van de kratten niet gelijk is, of niet past bij de grootte van uw pallets of verwerkingssysteem, word het onmogelijk om de maximale hoeveelheid goederen effectief te kunnen verwerken. Schoeller Allibert bied een oplossing, waarbij u niet alleen in het bezit zult komen van een standaard formaat vda-klt container, maar ook simpel uw voorraad van deze automotive containers kunt uitbreiden of vervangen. Onze VDA bakken zijn hierbij ook nog eens volledige te recyclen, wat ons uw meest milieuvriendelijke optie maakt.

Binnen onze product lijn bieden wij een gestandaardiseerde, VDA conforme oplossing voor al uw transport en opslag behoeftes. Deze automotive containers zijn ontworpen met een platte bodem en rechte wanden, zodanig dat de inhoud van onze VDA bakken optimaal is. De vba-klt container is hiernaast ook nog eens uitgerust met features als robot grip punten, wat het ideaal maakt voor automatische verwerkingssystemen. Onze KLT containers zijn dan ook van oudsher zeer geschikt als automotive containers en binnen deze range van goederen, bieden wij ook Foldable Large Containers (FLT), pallets, lids en industrial storage containers aan. Hierdoor kan Schoeller Allibert fungeren als het centrale loket voor al uw behoeftes wanneer het aankomt op verpakkingsmateriaal en aanverwanten.

De robuuste VDA bakken aangeboden door Schoeller Allibert zijn geschikt voor het vervoer van allerhande goederen en beschikbaar in verscheidene standaard formaten. Het aanbieden van KLT containers met meerdere hoogtes stelt ons in staat om u, voor welk te vervoeren product dan ook, een container aan te bieden die precies past bij uw behoefte. Naast het feit dat onze vda-klt container robuust is, is zij ook veelzijdig en makkelijk in het gebruik. Dit gecombineerd met een handzaam formaat biedt een perfecte oplossing binnen geautomatiseerde vervoer en transport systemen.

Back to overview

Stay connected

Subscribe to our newsletter to receive our latest updates!

/se/news/markets/vda-klt-the-standard-in-automotive/