Dobavljac plasticne ambalaže za višekratnu upotrebu broj jedan u poljoprivredi

Poljoprivreda, a posebno uzgoj i prerada voća, povrća, hortikulturnih proizvoda i grožđa, zahtevna je i specijalizovana delatnost. Za ove delatnosti, ambalaža mora da bude izuzetno efikasna, čvrsta i otporna na zahtevne radne i vremenske uslove. Pakovanje takođe mora da bude u stanju da sačuva svežinu, izgled i kvalitet ubranog proizvoda između polja i supermarketa ili lokalnih pijaca.

Schoeller Allibert pruža široki asortiman kvalitetne povratne tranzitne ambalaže (RTP) koja su čvrsta, za višekratnu upotrebu, dugotrajna i kompatibilna sa automatskim sistemima. Ova rešenja smanjuju troškove logistike i unapređuju efikasnost lanca snabdevanja, obezbeđujući brzi povrat uloženog. Kutije koje mogu da se slažu jedna na drugu, jedna u drugu, sklopive kutije, boks palete, sklopivi kontejneri i IBC kontejneri kompanije Schoeller Allibert pružaju savršeno rešenje za mnoge vaše probleme sa kojima se suočava ova delatnost.

Kontejneri za skladištenje voća i povrća

Maximus® 1212 id 1210 se široko koriste u celoj Evropi, idealni su za berbu i dugotrajno skladištenje svih vrsta voća i povrća u rashladnim komorama.  Maximus® Big Box je lagani kontejner za skladištenje voća i povrća koji nudi veliku unutrašnju zapreminu, nosivost pri slaganju jedno na drugo mu je 4,5 t i na taj način optimizuje prostor za skladištenje u rashladnim komorama i tokom transporta. Pored toga, Schoeller Allibert je u mogućnosti da ponudi rešenja za pakovanje mekog voća i povrća u obliku plitkih boks paleta iz asortimana Agrilog®, koji pruža izuzetnu zaštitu krhkom voću i povrću tokom procesa berbe, na stanicama za pakovanje i tokom transporta.

Srednji kontejneri za rasuti teret (IBC) međunarodnih dimenzija

Preklopni IBC kontejner Combo Fructus® je najhigijenskije logističko rešenje za voće i povrće dostupno na tržištu. Specijalno dizajniran za industriju paradajz pirea i voćnih sokova, ima standardne, međunarodno prihvaćene dimenzije od 44 "× 48", visok faktor pregiba i zapreminu do 1.300 litara, što Combo Fructus® čini savršenim rešenjem za bezbedan i higijenski transport pirea i sokova širom sveta.

Rešenja za industriju vina i šampanjca

Za berbu grožđa u industriji vina i šampanjca, može da se koristi širok spektar proizvoda za različite primene u tom procesu, od ručnog rukovanja do automatizovane obrade. Da bi se obezbedila maksimalna zaštita grožđa tokom rukovanja, ova serija je dizajnirana i razvijena u saradnji sa spoljnim stručnjacima iz industrije vina. Korišćenjem iste ambalaže od početka do kraja smanjiće se količina pohabanog grožđa. Da bi se grožđe dodatno zaštitilo, kontejneri mogu da se poklope poklopcima za palate. Da bi se zadovoljili standardi u pogledu prerade u prehrambenoj industriji, svi kontejneri su napravljeni od materijala bezbednih za prehrambenu industriju.

Bezbedno u kontaktu sa hranom

Sva naša rešenja za višekratno povratno pakovanje mogu na kraju svog dugog veka da se 100% recikliraju u potpuno novu ambalažu koja dolazi u kontakt sa hranom, zahvaljujući našim jedinstvenim postupcima recikliranja odobrenim od EFSA, što dodatno smanjuje njihov uticaj na životnu sredinu.

Proizvodi preporučeni za poljoprivredu:

Maximus®1212, naš vrhunski proizvod:

* Proizvod je napravljen od plastike visokih performansi koju je odobrila EFSA - odobrena za prehrambenu upotrebu

Pročitajte više o asortimanu Maximus®  >

STRONG4FRESH®, naši proizvodi koje ne treba zaboraviti

Dostupne u četiri različite veličine:

Spektar proizvoda za šampanjac i vino, naši sakriveni dragulji:

* Proizvodi su napravljeni od plastike visokih performansi koju je odobrila EFSA - odobrena za prehrambenu upotrebu

Proizvodi dostupni u asortimanu za šampanjac i vino:

Kontaktirajte nas

Da li vas zanima kako ova plastična ambalaža može da promeni vaš lanac snabdevanja? Slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo vam reći sve o tome.
 

 

Čarobnjak proizvoda Zatvori

zatvori
zatvori