Ambalaža za internet industriju

U činjenicu da e-trgovina nije budućnost, već sadašnjost, jasno uverava epidemija koronavirusa. Kompanije koje su efikasno poslovale preko internet prodavnica pre njenog izbijanja biće otpornije na posledice neizbežnog ekonomskog usporavanja. Jedan od uslova dobro funkcionišuće e-prodavnice je njena logistička osnova, čiju organizaciju olakšava prilagođena ambalaža za industriju.

Virus stimuliše internet trgovinu

COVID-19 menja našu stvarnost, uključujući i ekonomsku. Trenutno niko ne može predvideti ekonomske posledice pandemije. Analitičari kažu da će kriza pojesti mnoge poslovne poduhvate. Za mnoge industrije, poput turizma i zabave, epidemija se može pokazati poražavajućom. Postoje i sektori koji rade punim kapacitetom tokom karantina. Jedan od njih je elektronska trgovina. U periodu kada većina nas ograničava svoj izlazak od kuće na neophodni minimum, prodaja se preselila u virtuelnu sferu. Pravi pobednici u ovoj situaciji su kompanije koje su pre izbijanja krize imale dobro opskrbljena skladišta i besprekorno funkcionalnu službu za obradu narudžbi. Efikasno funkcionisanje elektronske trgovine je složen sistem u koji se, pored IT infrastrukture, računaju i funkcionalnost web stranice i njena upotrebljivost sa stanovišta potrošača. Drugi temelj e-poslovanja je pravilno organizovana logistika. Čak je i malim skladištima potrebna dobra koordinacija kako bi narudžbe mogle doći do kupaca bez kašnjenja i grešaka u fazi kompletiranja korpe. To znači da će dobro odabrani industrijski plastični kontejneri sigurno biti korisni u logistici e-trgovine.

Ambalaža za industriju e-trgovine

Kompanije koje svoje proizvode prodaju na internetu imaju veoma različite potrebe. Schoeller Allibert na njih sveobuhvatno odgovara. Katalog kompanije uključuje industrijske plastične kontejnere koji se mogu prilagoditi u zavisnosti od specifičnih potreba i raspoloživog prostora za skladištenje. Lista proizvoda koje mrežni trgovci uspešno koriste je zaista dugačka. Od povratne plastične ambalaže, između ostalih, ova grupa kupaca najčešće bira dvobojne Bicolor kutije za smeće i kutije koje se slažu jedna u drugu iz porodice MaxiNest, čiji transport mogu da olakšaju kompatibilna kolica Dolly. Obe vrste ambalaže odlikuju se najvišom ergonomijom i svestranošću primene, što će ceniti preduzetnici koji tek završavaju svoje skladišne prostore.

Industrijska amabalaža - EuroClick serija

Sa većim obimom trgovine, e-prodavci takođe mogu uspešno da koriste seriju EuroClick kontejnera. Ovaj asortiman uključuje više od 20 modela različitih dimenzija i korisnog kapaciteta pojedinačnih kutija. Njihov zajednički imenitelj je ergonomija najvišeg kvaliteta - mala težina kontejnera, ručke na ivicama sva četiri zida i ojačana, zaglađena ugaona struktura. Unutrašnjost posude - i zidovi i postolje su glatki, što olakšava održavanje kutija čistim. Takođe je moguće naručiti dno kontejnera sa drenažnim otvorima. Ovo rešenje olakšava uklanjanje problematične vlage. U većoj e-trgovini, čiji su objekti podržani automatizovanim linijama, zasigurno vam neće smetati činjenica da se EuroClick, zahvaljujući ojačanim uglovima, čvrstoj podlozi i dodatnim držačima nalepnica koji čitačima olakšavaju identifikaciju sadržaja, svuda oseća poput ribe u vodi gde se ljudski napor postepeno zamenjuje radom mašina. Važna funkcionalnost EuroClick-a je mogućnost povisivanja bočnih zidova kontejnera za 15 mm pomoću okvira “Click booster”. Ovo rešenje će vam omogućiti da lako povećate zapreminu ambalaže.

Schoeller Allibert za internet prodavnice

Kao što i priliči jednom od svetskih lidera na tržištu plastične povratne ambalaže, Schoeller Allibert u svom portfoliu ima sveobuhvatna rešenja za poboljšanje upravljanja logistikom. Tokom više od šest decenija kompanija gradi, modernizuje i proizvodi industrijske plastične kontejnere koji revolucionišu mogućnosti mnogih kompanija, uključujući i one koje svoj poslovni model zasnivaju na e-prodaji. Zbog sveukupne percepcije logistike, ponuda Schoellera Allibert-a uključuje sve elemente lanca snabdevanja, uključujući industrijsku paletu, paletni kontejner, kontejner za tečnost ili gore pomenuta kolica. Proizvodi s logotipom brenda kombinuju odlične inovacije i upotrebu najkvalitetnije plastike koja se može reciklirati. Prema Schoeller Allibert-u, ponovna upotreba materijala i optimalno korišćenje prostora u povratnom transportu, a time i smanjenje otiska ugljenika, važni su u pogledu logistike budućnosti. Logistika će u narednim godinama morati da uzme u obzir potrebe e-trgovine i kupaca koji kupuju putem interneta više nego ikad ranije.

Čarobnjak proizvoda Zatvori

zatvori
zatvori