U TURN - The Schoeller Allibert Magazine

Veoma smo uzbuđeni što vam možemo poželeti dobrodošlicu u ovaj novi časopis kompanije Schoeller Allibert, osmišljen kao način da dopremo do svih naših klijenata, zaposlenih i drugih zainteresovanih strana. Želimo da vas informišemo o našoj kompaniji i našem napretku. Pre svega vas želimo upoznati sa načinima na kojima možemo da doprinesemo vašim ambicijama i učinku, a istovremeno i našem kolektivnom uticaju na životnu sredinu i društvo.


Plastična ambalaža i dalje ima lošu reputaciju u očima mnogih ljudi, ali to je uglavnom zbog plastike za jednokratnu upotrebu. Naši proizvodi se mogu koristiti iznova i iznova, čak 10 do 15 godina, a nakon toga se mogu 100% reciklirati. Pričamo o tome već dugi niz godina i veoma sam ponosan što smo nedavno objavili naš prvi izveštaj koji potkrepljuje ovu tvrdnju. Pored naše strategije održivosti, naših ciljeva i posebno našeg karbonskog otiska, ovaj izveštaj takođe objedinjuje nezavisna istraživanja koja ubedljivo pokazuju da je „plastična ambalaža zaista previše dobra da bi postala otpad“.

U ovom časopisu postoji još nešto što rado delimo sa vama, na primer vest da je naša ponuda za iznajmljivanje - Schoeller Allibert Services - dobro prihvaćena i da nastavlja da raste, kao rešenje koje je samo po sebi održivo. Istovremeno se nosimo sa posledicama događaja oko nas, kao što su tekuća pandemija i sukob u Ukrajini. Pročitajte više da biste otkrili kako se nosimo sa ovakvim izazovima

Najnovija vest je da se naš izvršni direktor Ludo Gielen povukao sa svoje funkcije. U poslednjih 25 godina vodio je našu kompaniju, ojačao je i uspešno izgradio poslovanje koje se tiče iznajmljivanja. Njegova strast prema našoj nameri - obogaćivanje logistike inovativnom i održivom plastičnom ambalažom - će nam nedostajati. Dakle, njegovim rečima: hajde da se rešimo ambalaže za jednokratnu upotrebu!

Kliknite ovde da biste pristupili časopisu U Turn (Zaokret) kompanije Schoeller Allibert.