Schoeller Allibert in Schwerin achieved next step of the “Oskar-Patzelt” award and will be now Premier finalist. “The SME – small and medium-sized enterprise grand prize” is awarded by the Oskar-Patzelt-Foundation and is the most important price for the industry in Germany.

Schoeller Allibert pogon u Schwerin-u nominovan je za nagradu za mala i srednja preduzeća, najprestižniju poslovnu nagradu Nemačke. Počašćeni smo se ne samo zbog naših kvalitetnih i ekološki prihvatljivih rešenja za plastična pakovanja, već i zbog naše posvećenosti zaposlenima i široj zajednici.

Schoeller Allibert u Schwerinu je postigao sljedeći korak u osvaljanju nagrade "Oskar-Patzelt, plasirao se u finale. Nagradu za mala i srednja preduzeća dodeljuje Oskar-Patzelt-fondacija a predstavlja najvažnije priznanje za industriju u Nemačkoj. Ovogodišnji dobitnici i finalisti počašćeni su proslavom u subotu, 7. novembra u hotelu Maritime, Berlin.

"Naši zaposleni su odradili veoma dobar posao da bi postigli ovaj sjajan rezultat", kaže Carsten Malschofski, Operativni direktor DACH.

Zajedno sa Hans-Joachim Viedmann, generalnim direktorom DACH,
rado je prihvatito nagradu "Oskar" u Berlinu.

Hans-Joachim Viedmann i Carsten Malschofski se najiskrenije zahvaljuju zaposlenima i raduju se uspešnom razvoju.

Srdačan pozdrav,

Hans-Joachim Wiedmann, generalni direktor DACH

Carsten Malschofsky, operativni direktor DACH