Schoeller Allibert otvara novu fabriku u Poljskoj

SCHOELLER ALLIBERT SLAVI SVEČANO OTVARANJE NOVOG POGONA U ZABRZE, POLJSKA

12-og maja 2016, Schoeller Allibert je otvorio novi proizvodni pogon u Zabrze, Poljska

Smešten u Specijalnoj ekonomskoj zoni grada zvano Katovice, ovaj savremeni objekat prostire se na površini od 28.000 m2. Opremljen sa širokim spektrom mašina za brizganje, 6.350 m2 proizvodnog pogona omogućava Schoeller Allibert-u da proizvede kompletan portfolio proizvoda za kupce u CIE regionu, uključujući i novi EuroClick®, svestran sanduk posebno razvijen za automobilsko tržište.

Grupa Schoeller Allibert je realizovala ovaj projekat u Poljskoj za 8 meseci. Otvaranju su prisustvovali svi uključeni u izgradnju objekta i pozvani gosti, uključujući Malgorzata Manka-Szulik, gradonačelnika grada Zabrze, upravni odbor Specijalne ekonomske zone Katovice, predstavnici izvođača radova Pro-Invest SA, predstavnici akcionara, upravni odbor i kolege iz Schoeller ALLIBERT grupe.

"Treba da budemo veoma ponosni što kompanija sa više od 50 godina tradicije, projektovanju i proizvodnji svetsko priznatog visokog kvaliteta plastične ambalaže, pokreće operacije u našem gradu. Predstavnici gotovo svih sektora privrede koriste proizvode koje nudi kompanija. Važno je napomenuti da se održivi rast Schoeller ALLIBERT-a zasniva na primeni inovativnih i ekološki prihvatljivih rešenja ", objasnila je Malgorzata Manka-Szulik, gradonačelnik grada Zabrze

U svom govoru tokom ceremonije Ian Robinson direktor grupe Schoeller ALLIBERT je rekao: "Osnivanje ovog veličanstvenog novog objekta ovde u Poljskoj je značajna građevina u našom putokazu svetske klase proizvodnog otiska za grupu.Schoeller ALLIBERT. Sa ovim novim objektom ćemo moći da služimo ne samo našu rastuću klijentelu u Poljskoj i CIE regionu, nego i drugim delovima zapadne Evrope. "

Nazad do pregleda

Ostanimo na vezi

Budite u toku i pretplatite se na naš bilten!