SCHOELLER ALLIBERT DAJE SVOJ DOPRINOS U GLOBALNOJ BITKI PROTIV COVID-19 SA CG Chemikalien GmbH & Co. KG

Kad su naučnici počeli da traže vakcinu početkom 2020. godine, bili su vrlo oprezni u saopštavanju mogućeg datuma isporuke. Razvoj vakcine je nešto sa čim se ne može žuriti. I u slučaju najbrže razvijene vakcine do danas, od prvog uzorka do odobrene vakcine prošlo je 4 godine.

Budućnost nauke o vakcinama promenjena je zahvaljujući iskustvu sa COVID-19. Početkom decembra 2020. prve farmaceutske kompanije zatražile su odobrenje za prvu potpuno testiranu imunizaciju za hitnu upotrebu.

Prvo zvanično odobrenje za hitnu upotrebu (EUA) za vakcinu COVID-19 dato je 11. decembra 2020. Ovo odobrenje omogućava distribuciju u SAD-u. Nakon čega EMA (Evropska agencija za lekove), preporučuje odobrenje u EU 21. decembra 2020. Sledeći izazov je sada masovna proizvodnja za prodaju na globalnom nivou.

Mi u Schoeller Allibert-u shvatamo da ovo može biti vrlo izazovno te smo preduzeli mere kako bismo bili sigurni da CG Chemikalien GmbH & Co. KG ima najkvalitetnije IBC kontejnere (ComboLife® IBC 65) za siguran transport sirovina u tečnom obliku farmaceutskim kompanijama, tako da proizvodnja vakcine COVID-19 neće biti odložena zbog nedostatka sirovina.

No more COVID-19

Kad transportujete tečne sirovine tako visoke vrednosti, važno je imati zaštitu protiv neovlašćenog pristupa i opciju vezivanja kako bi se osigurao teret. Naši su sklopivi kontejneri srednje veličine za rasuti teret (IBC) sigurni, higijenski i efikasni za farmaceutsku industriju, a jednom već isporučeni kontejneri mogu se vratiti i ponovno upotrebiti.

Želite pratiti Vaš IBC u logističkim procesima? Nema problema, moguća je višestruka identifikacija i praćenje. Nalepnice sa bar kodovima te mesta namenjena RFID-u i IOT-u omogućavaju efikasno upravljanje voznim parkom.

Vrhunske prednosti ComboLife®-a

Leptir ventil bez bisfenola-A dostupan sa lajnerima od 250 i 1000 L. U skladu sa najnoviji propisima Evropske Komisije i Francuske o materijalima koji dolaze u dodir sa hranom. Višekratno upotrebljiv IBC sa jednokratnim linerima i ventilom sprečava kontaminaciju.

Maksimalna ušteda: faktor sklopivosti od 60% omogućuje 5 stubova sklopljenih IBC-a složenih jedno na drugo po kamionu, drastično smanjujući troškove povratnog prevoza.

Brzo i jednostavno rukovanje: zahvaljujući svom dizajnu Combo može da postavi i njime rukuje samo jedna osoba.

Čvrst i dugotrajan: dvostruka zidna konstrukcija omogućava do 7500 kg tereta pri slaganju jedan na drugi tj. stubove od 4 kontejnera na jednom minimizujući potrebu za prostorom pri skladištenju. Combo je pogodan za putni, železnički i pomorski teret sa jediničnom nosivošću od 1400 kg.

ComboLife® 65-a na našoj web stranici

Prednosti Combo Excelsior Hybrid®-a

Najhigijenski i najsigurniji IBC koji se može sklopiti: 100% siguran, dizajn koji pogoduje lakom čišćenju, od dna do poklopca, onemogućava nagomilavanje vode ili prljavštine, otporan na zagađenja. Čvrst dizajn sa 100% glatkim, dvostrukim zidovima povećava unutrašnju zapreminu i osigurava kompatibilnost s brzim postupcima punjenja.

Izvanredne performanse: maksimalna sigurnost kada su potpuno natovareni kontejneri složeni jedno na drugo zahvaljujući sistemu zaključavanja u obliku slova T. Poklopac je nepropusan za vodu, samozaključava se i moguće ga je pričvrstiti pojasem.

Poboljšano rukovanje i ušteda rada: Lako će ga postaviti i sklopiti samo jedna osoba. Mogućnost donjeg pražnjenja ubrzava postavljanje i uklanjanje lajnera i ventila. Brže pražnjenje zahvaljujući našem jednostavnom sistemu za otvaranje i zatvaranje ventila, mehanizmu Releasy®. Višekratno upotrebljiv poklopac osigurava zaštitu od prljavštine pri donjem pražnjenju, a dodatno se može staviti na njega i jednokratni poklopac.

Prilagođen automatizaciji: Combo Excelsior Hybrid® je u potpunosti kompatibilan sa transporterima i većinom automatizovanih sistema rukovanja.

Combo Excelsior Hybrid® na našoj web stranici

Želite da saznate više o našim rešenjima? Ne oklevajte, kontaktirajte nas.

Čarobnjak proizvoda Zatvori

zatvori
zatvori