Inovacija: The Hoegaarden 24x0.25 L gajbe za boce

Na Brau Beviale sajmu, krajem novembra u Berlinu, Schoeller Allibert je pokazao veoma inovativno rešenje za pakovanje pića: Hoegaarden 24x0,25l gajbu za pića, jedinstven jer osim boca mogu se staviti i kartoni od 2,3,4,6,8 i 12 boca u njih. Pokretni osnovni sistem osnovan na opruzi omogućava ovu fleksibilnost.

Schoeller Allibert je predstavio industriji pića tri gajbe - izuzetno promenljivu Hoegaarden 24 x 0.25 l, dopadljivu razdvojenu Vöslauer (8 x 1 l) i izvanrednu Adelholzener (12 x 0,75 l).

Berlin, 26. novembar 2014 – na Brau Beviale sajmu trgovine 2014, koji je održan od 11. do 13. novembra u Nirnbergu, Nemačka, Schoeller Allibert je prikazao, između ostalog, tri nove inovacije razvijene kompanijama u industriji pic?a. "Ove gajbe pića ispunjavaju u potpunosti i u jednakoj meri i najtraženije zahteve industrije, i sa strane trgovinskog poslovanja i onih od krajnjih kupaca", kaže Frenk Reininghaus, direktor prodaje za napitke kod Schoeller ALLIBERTA. Kao jedan od vodećih svetskih kompanija za povratne plastične ambalaže sa filijalama na svih pet kontinenata, Schoeller Allibert je predstavio ova i druga kompleksna rešenja širokoj stručnoj javnosti na svom štandu od 150 m². Sa oko 37.000 posetilaca, ove godine BrauBeviale je pozdravio 4.000 više posetilaca u odnosu na prethodnu godinu. "Ove godine, BrauBeviale je bio najvažniji sajam investicionih dobara za industriju pic?a", izjavio je na sajmu jendna prisutna kompanija u svojoj završnoj poruci. Vodec?i moto BrauBeviale-ja je: "Kreativna kultura piva". "Sa našim inovativnim proizvodima, bili smo veoma dobro pripremljeni na BrauBeviale 2014. U stvari, sa našim novim gajbama za pic?a smo uspeli da uhvatimo jezgro zahteva kupca za veću promenljivost," rezimira Frenk Reininghaus.

Sa više od 50 godina iskustva u proizvodnji plastičnih proizvoda i u razvoju rešenja za pametne povratne ambalaže, glavni cilj kompanije je da svoji proizvodi odgovaraju najvećim standardima kroz celi lanac snabdevanja. Tri gajbe za pića prikazana na sajmu su dali Schoeller Allibertu još jednu mogućnost da dokažu kako je firma talentovana u razvoju inovacija. Ovde je kratak opis proizvoda:

Inovacija broj 1 - Hoegaarden 24 x 0.25 l gajba za boce

Tilo Hoegaarden 24 x 0.25 l sanduk za boce je stajao u centru Schoeller Allibertovog štanda. Ono što izdvaja ovaj sanduk od drugih proizvoda je njegova varijabilnost. Sanduk nudi moguc?nost za skladištenje mnoge vrste kartonske ambalaže: u stvari, može da sadrži 2, 3, 4, 6, 8 i 12 paketa flaša. Ovaj sanduk je zbog toga u skladu sa stalnim potrošačkim tendecijama u potrazi za sve manje jedinice pakovanja, zahvaljujući novim demografskim trendovima. Istovremeno ova gajba je idealna za mnoge kupce koje koriste isti sanduk za skaldištenje različite vrste piva. Ova vrsta fleksibilnosti se dobija zahvaljujuc?i dvostrukom, drvenom obloženom umetku postavljenu na dnu sanduka. One su montirane na dve nerđajuće čelične opruge i guraju se dole prema dnu prilikom pakovanja. Nakon uklanjanja kartonskog nosača duplo dno se pomera naviše do srednje visine. Onda se može prepuna boca od  0,25 l pojedinačno staviti unutra, koje ne dolaze u kontakt jedna sa drugom. Na ovaj način, pojedinačne prazne boce postavljene u sanduku ostaju stabilna i čvrsto odložena, tako da se mogu transportovati u pivaru neoštec?ena. Istovremeno, oni imaju položaj neophodan za automatizovani proces rukovanja u pivarama. Sa druge strane, Hoegaarden sanduk za boce je obložena folijom, ispod koje se nalazi liveni natpis, koji mu daje elegantan, foto-realistični oblik. Samo se potpuno reciklirana sirovina koristi.

Inovacija broj 2 - Vöslauer sanduk sa odeljkom (8 x 1 l)

Vöslauer sanduk sa odeljkom ( 8 x 1 l ) je prvi podeljen sanduk na austrijskom tržištu. Odlikuje se atraktivnim dizajnom i činjenicom da se može lako podeliti. Pošto se može lako podeliti na dva dela, ovaj sanduk za napitak nudi poboljšane uslove za transport i skladištenje za krajnjeg korisnika. Ova inovacija razvijena sa strane Schoeller ALLIBERTA je pogodna za domac?instva svih veličina, od porodice do singl domac?instva. U ovom pogledu, posebno se mora istaći sve vec?i broj savremenih urbanih potrošača i starije osobe kao ciljna grupa. Za industriju pic?a, posebno važan aspekt je činjenica da je elegantan dizajn ovog sporednog pakovanja strukturiran na takav način da se prikazuje osnovna ambalaža na optimalan način. Bitan razlog zašto je ovaj sanduk za boce toliko privlačan za industriju mineralne vode je da oni ovako  reklamiraju svoje proizvode.

Inovacija broj 3 - Adelholzener sanduk (12 x 0.75 l)

Adelholzener gajba ( 12 x 0,75 l ) se izdvaja iz gomile zahvaljujuc?i vidljivom, prelepom dvokomponentnom dizajnu, sa plavom osnovom tela i srebrnim delom u obliku planine. Međutim, i pored ubedljivog prisustva svog brenda, ovaj sanduk nudi bitne logističke prednosti: moguc?e je složiti četiri sanduka jedna na drugu, što znači da je moguc?e staviti jednu paletu više po skladišnom prostoru u odnosu na prethodne sanduke, i istovremeno se bolje iskorišćuje nosivosti kamiona.

Schoeller ALLIBERTOVA konačna napomena na BrauBeviale 2014 je bila : "Za nas je bilo važno da predstavimo naše inovativne proizvode širokoj publici profesionalnih posetilaca u industriji pic?a. BrauBeviale je idealna platforma za postizanje ovog cilja. Veliki broj pohvale za naše inovacije i naša standardna rešenja potvrđuje našu poslovnu filozofiju : mi razvijamo inovativne sisteme plastične ambalaže ".

Nazad do pregleda

Ostanimo na vezi

Budite u toku i pretplatite se na naš bilten!