Box Wash ™ Ž, mobilna jedinica za pranje ruku s našim MaxiLogŽ-om

Agencije za organizaciju događaja iz ACC-ovog (trgovinsko udruženje komunikacijskih agencija u Belgiji) Expert Center Event Marketing-a- udružile su snage da ponude efikasno i jeftino rešenje za pranje ruku uz poštovanje socijalnog distanciranja. Agencije su uz pomoć našeg MaxiLog®-a razvile sigurne i privremene umivaonike koji su postavljeni u raznim školama, gradovima, kompanijama i na gradilištima.

 

Želite da vidite kako ovo funcioniše?

Pogledajte video:

https://www.youtube.com/watch?v=S7Z0mvIVc0E

 

Box Wash ™ ® je mobilni umivaonik s četiri slavine, izgrađen s našim MaxiLog®-om kao podlogom. Četiri osobe mogu da operu ruke istovremeno, sa bezbedne udaljenosti tekućom vodom. Alkoholni gel za dezinfekciju ruku je takođe ponuđen kao alternativa (nema potrebe za vodosnabdevanjem i odvodom). Jedinice se mogu koristiti i u zatvorenom prostoru i na otvorenom, u bilo kom okruženju kao što su parkovi, škole, preduzeća i trgovi. Mobilni i kompaktni paket lako je sastaviti, a može se postaviti i povezati za manje od pet minuta.

 

"Od početka korona krize svi događaji su zastali i naš sektor je odmah bio u mogućnosti pomoći bolnicama i apotekama sa prilagođenom infrastrukturom, natpisima i opremom. Imamo znanje i sredstva da bismo mogli pružiti ciljana rešenja u vrlo kratkom vremenu za najzahtevnija podešavanja i okruženja. Logična je posledica da sada takođe koristimo svoje iskustvo i radnu snagu kako bismo škole, gradove i preduzeća učinili ponovo dostupnima ", kaže Mathias Kerckhof iz Fast Forward Events. Ovime agencije ponovo šalju snažnu poruku da sektor organizovanja događaja želi radno izaći iz ove krize.

 

Više informacija: Conrad Consulting & Fast Forward Events je Box Wash ™ ® postavio širom Belgije.

 

Box Wash ™ ® je inovacija Fast Forward Events-a.

 

Čarobnjak proizvoda Zatvori

zatvori
zatvori