Distribucija maloprodaje predstavlja zadnjih 50 metara u putovanju do polica trgovine. Plasticne gajbe (gajbice kako ih neki zovu) Schoeller Allibert-a smanjuju mogućnost povrede i olakšavaju rad sa proizvodom. Pored toga, višekratno se mogu upotrebiti i na taj način smanjuju stvaranje otpada. Poseduju zaštitu od krađa i time sprečavaju oštećenje i nestanak sadržaja plasticne kutije za odlaganje.

Snabdevanje maloprodajnih jedinica zahteva složena rešenja u skladu sa vrstom proizvoda: prehrambeni proizvodi, sportski rekviziti, odeća, poštanski proizvodi, e-trgovina zahteva razvoj automatizovane distribucije i razvoj posebnog sistema, iz tog razloga smo planirali standardna i prilagođena rešenja ambalaže za sve potrebe.

Schoeller Allibert je među prvima nudio „drive through retail” rešenje sa Maxinest plasticnim gajbicama i spojivim kolicama, pomoću kojeg se ubrzava proces naručivanja, komisije i isporuke.

Maxinest plasticne gajbe za potrebe prehrambenih maloprodajnih jedinica doživljavaju ogromne uspehe od 1995. godine u Engleskoj i Skadinaviji, gde su puling kompanije implementirale u svoje sisteme, kao što je SRS ili NLP.  Od 2001. godine sistem je dokazao da je sposoban drastično da smanji izgaranje ugljen-dioksida i na taj način nudi alternativno rešenje u skandinavskim zemljama u odnosu na jednokratna rešenja pakovanja.

Sklopive Prelog® plasticne kutije bile su pionir u maloprodaji gajbica za voća i povrća kada se govori o držanju gotovih proizvoda na policama. Skladištenje ne-prehrambenih proizvoda, kao što su sportska oprema, odeća, CD, knjige ili igračke sklopivi CMB gajbe pružaju maksimalnu zapreminu i bezbednost zahvaljujući integrisanim poklopcima i plombama. Plasticne gajbice Maxipac i Magnum veličine 800x600mm pružaju optimalno rešenje za logistiku proizvoda kao što su povrće tipa krompir i luk, kao i za direktnu isporuku akcijskih proizvoda iz skladišta do police.

Plasticne gajbe nisu jedini proizvod Schoeller Allibert-a. Nudimo kontejnere i plasticne palete koje u maloprodaji pružaju višekratna rešenja. Ovi proizvodi popravljaju kupovni doživljaj kupaca, tako što se na polici povećava broj raspoloživih proizvoda i na taj način se olakšava izbor. Istovremeno, proizvodi su dizajnirani na način da jačaju pojavu Vašeg brenda i da omoguće kupcima jednostavnu nabavku proizvoda.

Srodni proizvodi

Čarobnjak proizvoda Zatvori

zatvori
zatvori