Ambalaza za hranu mora biti u skladu sa očekivanjima prehrambene industrije: 100%-na bezbednost i praćenje od sastojaka svežih, kuvanih ili zamrznutih proizvoda.

Schoeller Allibert kao partner vodećih svetskih kompanija prehrambene industrije razvio je rešenja za preradu i logistiku koja se u svakom pogledu uklapaju u brze prenosne sisteme i automatizovane skladišne sisteme, odnosno 100%-no poseduju prehrambene sertifikate.

Nudimo kompletan asortiman velikih sklopivih kontejnera i malih kolica za kutije sa točkovima, ladica, plasticnih paleta, plasticnih posuda za meso, živinu, ribu, mleko i mlečne proizvode, slatkiše. Pored toga, naše gajbe za hleb i gajbice za maline (i ostalo voće) i povrće povećavaju efikasnost u preradi i logistici.

Većina procesa u prehrambenoj industriji je automatizovana i zbog toga je Schoeller Allibert razvio ambalazu za hranu u kojoj se velike težine mogu držati na policama i visokoskladišnim sistemima.

Nudimo i rešenja praćenja pomoću integrisanog RFID i linijskih kodova; posedujemo specijalno iskustvo na ovom području i sistemi bez problema funkcionišu već godinama.

Naša rešenja ubrzavaju distributivni lanac i povećavaju profitabilnost. Višekratna ambalaza za hranu je izdržljiva i na kraju radnog veka apsolutno se može reciklirati.

Srodni proizvodi

Čarobnjak proizvoda Zatvori

zatvori
zatvori