U industriji u kojoj efikasnost troškova predstavlja izreku, sposobnost da se smanje manipulativni troškovi u lancu snabdevanja nudi atraktivan predlog. Schoeller Allibert proizvodi niz povratne tranzit ambalaže (RTP)  koji pomažu da se smanji otpad i uštedi novac u automobilskom lancu snabdevanja širom sveta.

Schoeller Allibert surađuje sa nekim od vodećih svetskih proizvođača automobila, kao i sa  Tier One i Tier Two dva dopunska dobavljača, da razviju niz rukovanja i distribuciju kontejnera koji pomažu proizvođačima automobila i komponenata da optimizuju svoje lance snabdevanja, eliminišu rasipanje i smanje troškove goriva i prevoza.

Proizvodi sadrže ručne kontejnere, krute i velike sklopive kontejnere, plasticne palete i kolica za kutije - svi dizajnirani da zaštite komponente, ubrzaju isporuke robe na linijama i sa sklopljenjem ili slaganjem jedna u drugu štede dragoceni prostor na povratku putovanja.

Za optimizaciju efikasnosti logistike, veliki sklopivi kontejneri (FLC) nude modele za pakovanje koje smanjuju povratne troškove prevoza povećanjem broja praznih kontejnera koji može da se vrati dobavljaču na jednom putovanju.

Za male delove Schoeller Allibert nudi niz opcija, uključujući KLT modularnu porodicu krutih ladica na slaganje, Galia kutije u širokom opsegu. Ovi su svi odobreni za automobilske industrije i dizajnirani su za upotrebu u zahtevnim okruženjima. Euro kontejneri na slaganje su sa poklopcem za dodatnu sigurnost.

Srodni proizvodi

Čarobnjak proizvoda Zatvori

zatvori
zatvori