Poljoprivreda i prerada voća i povrća izuzetno je osetljiva grana privrede. Potrebno je imati efikasnu, čvrstu i prema uticajima okoline otpornu ambalažu. Ambalaža treba da pruži zaštitu i da obezbedi svežinu i kvalitet od zemlje do polica supermarketa. Za ove procese, za baštenske aktivnosti, uzgoj zelene salate i vinogradarstvo nudimo širok spektar Schoeller Allibert proizvoda, koji su čvrsti i mogu da se koriste više puta: mogu da se stave jedna na/u drugu, tacne se mogu sklopiti, ladice i veliki sklopivi kontejneri, svi ovi proizvodi se susreću sa potrebama krajnjeg kupca.

Ladice Schoeller Allibert Prelog® i Ortus® predstavljaju najbolju ambalažu za trgovce, prevoznike i trgovce voća i povrća rezultirajući sa čak 80% uštede mesta u sklopljenom stanju.

Big Box Maximus® je idealan za berbu i za skladištenje bilo kojeg voća u hladnjačama. Lagan je i poseduje veliku zapreminu i u paketu može da izdrži čak 4,5 t.

Popularni Combolife IBC kontejneri predstavlja proizvod sa najboljom higijenom na tržištu. Visok stepen sklopivosti i kapacitet od blizu 1000 litara pružaju bezbednost i higijenske okolnosti za skladištenje i prevoz tekućih prehrambenih proizvoda, kao što je pekmez, sokovi, voćni koncentrati, kreme, itd., odnosno proizvodi iz oblasti hemijske industrije i ostali proizvodi.

Srodni proizvodi

Čarobnjak proizvoda Zatvori

zatvori
zatvori