Boxerpac pomaže razvoj zdravstva i bezbednosti za potrebe Air Liquide Homecare-a

Air Liquide (Homecare) doo pruža dugoročne zdravstvene usluge kao HOBP za ljude sa hroničnim plućnim bolestima, odnosno obezbeđuje visok nivo zdravstvenih usluga za pružaoce zdravstvenih usluga i Nacionalnom zdravstvenom osiguranju.
U Londonu dostavljaju kiseonik u 39.000 domaćinstava,  Severozapadna Engleska, Istočno-centralna i jugozapadna Engleska im omogućava da i dalje budu aktivni, poboljšaju kvalitet života i pruže podršku za Home Oxygen Analiza i Kontrola uslugu koja je razvijena za više od 4000 svojih pacijenata.

Air Liquide je tražio rešenje unutar sopstvenog lanca snabdevanja kiseonika. Postavila su se pitanja vezano za zdravlje i bezbednost zbog težine opreme, naime zaposleni su doživljavali povrede leđa tokom pakovanja u kutije sa visokim zidovima.


Nakon razmatranja činjenica, Schoeller Allibert je u obzir uzeo nekoliko mogućnosti, magnum kontejner sa vratima na skidanje gde je ipak potrebno određeno podizanje. Tim dizajnera i regionalni menadžeri prodaje predložili su Boxerpac za izmenjenim bočnim zidovima.

Adaptacijom na standardni Bokerpac značajno je smanjen rizik podizanja koji omogućavca operateru da se slobodno kreće između kontejnera. Ivice sprečavaju raspadanje robe tokom pakovanja. Vrata koja su napravljena od čvrstog i izdržljivog ABS-a, jednostavno uklizavaju u dno Boxerpac-a i fiksirana je Velco čičkom u četiri ugla. Njegova je prednost u tome, što se može sklopiti i na povratku ambalaže one se mogu stavljati jedna na drugu  i zbog toga je Boxerpac idealno rešenje.

 

Rezultati

Opsežne studije su pokazale da je Air Liquid-ov tim zadužen za zdravlje i bezbednost vrlo pozitivno primio  rešenje Boxerpac, odnosno odobrio upotrebu istog.
Žan de Tunji, projekt menadžer Air Liquide Homecare-a je rekao: Boxerpac značajno poboljšava zdravlje i bezbednost zaposlenih”.

Od 1. oktobra  Air Liquide Homecare ponovo je osvojio NSH ugovore i zahvaljujući tome u jugozapadnoj Engleskoj i dalje vrši snabdevanje kiseonikom, a to znači da Schoeller Allibert-ov Boxerpac besprekorno i sigurno obezbeđuje transport ovog važnog proizvoda.

Čarobnjak proizvoda Zatvori

zatvori
zatvori