ESD Euroclick® kod TRCZ

ESD Euroclick® kod TRCZ

Podaci o kupcu

Naziv/ime kupca: TRCZ s.r.o. Lovosice
Czech republic
Industrija: Auto industrija
Proizvod Višefunkcionalni prekidači, bezbednosni pojasevi, oprema vezana za ostalu aktivnu i pasivnu zaštitu
Segment tržišta: Električni delovi
Pozicija na tržištu: Vodeći dobavljač bezbednosne opreme
Promet: 118 miliona evra
Broj zaposlenih: 950

Istorija kupaca

Naš klijent i dobavljač iz oblasti autoindustrije, TRCZ Lovosice, proizvodi aktivne i pasivne bezbednosne pojaseve za vozila. Najvažniji proizvodi su im bezbednosni pojasevi, elektronski multifunkcionalni prekidači. Kompanija je dobavljač svetskih proizvođača automobila, u pogonu u Češkoj ima 950 zaposlenih u kojem se proizvode višeslojni materijali za pakovanje, između ostalog koriste spojive ladice za potrebe logistike, međutim kupac bi voleo nove projekte u interesu optimalnijeg rešenja:

Pozadina i postojeće rešenje

Poštujući očekivanja novih projekata TRCZ-a, ladice treba da zadovolje sledeće uslove:

Treba da budu lakše i jače u odnosu na sadašnje Treba da budu izrađene tako da obezbede primenu automatizovanih uređaja Treba da budu napravljeni od ESD materijala kako bi se izbegli mogući šokovi statičkog elektriciteta u slučaju elektronskih rezervnih delova Treba da budu pripremljeni tako da postoji mogućnost za postavljanje nalepnica Treba da imaju povoljnu cenu Treba da budu trajne i pogodne za raciklažu

Euroclick® rešenja od ESd materijala

Euroclick 43145: 400x300x145 mm – ESD – 8301.000.920 logotipom

Euroclick 43175: 400x300x175 mm – ESD – 8302.000.920

Kompatibilan sa spojivim ladicama koje sa trenutno koriste

Uspešna prezentacija Euroclick®-a u logistici TRCZ

Euroclick® se pokazao kao potpuno kompatibilan sa drugim Euro ladicama i na taj način je obezbedio formiranje istih jedinica paleta. Zahvaljujući Euroclick® dizajnu, korišćenje brzih i bezbednih automatizovanih Sistema za rukovanje  povećava se i efikasnost interne logistike. Karakterišu ih zaobljeni krajevi i obradive površine, a ergonomske drške olakšavaju ručnu manipulaciju. Poseduje mnogobrojne mogućnosti lepljenja nalepnica radi lakšeg praćenja. Lakše su od EURO ladica ranije generacije prilikom transporta, Euroclick® optimalizuje ukupnu težinu tovara. Izrađen je od čvrstog i kvalitetnog materijala što omogućava brzi povraćaj investicije.

Nazad do pregleda

Auto industrija

Pogledajte našu brošuru za autoindustriju

Kliknite ovde

Povezani slučajevi
Ostanimo na vezi

Budite u toku i pretplatite se na naš bilten!