Vodimo u inovacijama

O nama

Vođe u inovacijama

Schoeller Allibert stvara inovativne sisteme plastične ambalaže za bolji svet.

Kontinuirana inovacija

Kontinuirana inovacija je srce našeg poslovanja. Mi to vidimo kao naš zadatak da bi naši klijenti bili pripremljeni za buduće izazove. U današnjim konkurentnim tržištima, prednosti proizilaze od pametnog dizajna koji će se brzo pretvoriti u poboljšane osobine i značajne prednosti.

Pametan dizajn čini razliku

Sklopivi kontejneri koji su jači, ali imaju manju težinu će dovesti do manje potrošnje goriva tokom transporta. Kontejneri sa 10% više obima prevoza i 30% manje u zapremini kod povratka kada su sklopljena, mogu da naprave razliku u visoko konkurentnim tržištima kao što su automobilske industrije ili poljoprivreda.

Glavne inovacije u povratnoj ambalaži

Mnogi od najvećih inovacija u sistemu plastične ambalaže je razvio Schoeller ALLIBERT. Mi smo izmislili proizvode kao što su sklopivi veliki kontejneri, kao što je Magnum Optimum®, i sanduke za boce sa livenim natpisom. Pored toga, smo izmislili i optimizovane tehnike proizvodnje kao brizganje i zavarivanje, koje dovode do lakših, jačih i čistijih sanduka i kontejnera. Mi brinemo o svim potrebnim koracima za stvaranje održivog ciklusa pakovanja.

Ostanimo na vezi

Budite u toku i pretplatite se na naš bilten!