Proizvodnja plasticne ambalaze - 360º rešenje

Schoeller Allibert može voditi računa o svakom koraku vašeg procesa logistike.

Proizvodnja plasticne ambalaze je ono što nas ističe. Međutim, nudimo mnogo više usluga: pored širokog spektra inovativnih rešenja, nudimo pun krug različitih usluga. Mi to zovemo 360º rešenja u povratnoj plastičnoj ambalaži.

Za pružanje najboljeg rezultata za Vašu kompaniju, možemo voditi računa o svakom koraku vašeg procesa pakovanja. Mi pokrivamo svaki logistički proces od početka do kraja, sve do reciklaže.

Analiza troškova uštede logistike

Korišćenje povratne proizvodnje plasticne ambalaze počinje sa izradom analize troškova o uštedi. Schoeller Allibert veruje povratnoj plastičnoj ambalaži jer je jaka, sigurna i ekonomična. Prvi korak u postizanju efikasnosti je temeljna analiza logističkih troškova uštede. Mi ćemo vam pokazati dobre rezultate!

Projektovanje i inženjering

Razumljivost i održivost su pokretačka snaga za projektovanje i inženjering vašeg sistema pakovanja. Dobar dizajn takođe smanjuje troškove poboljšanjem trajnost.

Proizvodnja plasticne ambalaze i kontrola kvaliteta

Naš proces proizvodnje plasticne ambalaze je potpuno automatizovan. To nam omogućava da proizvedemo više od 1.000 različitih proizvoda. Pošto naši sanduci i kutije koriste milioni ljudi, oni treba da budu bezbedni. Svi naši proizvodi su atestirani intenzivno za kvalitet, trajnost i sigurnost u skladu sa ISO standardima. Neprekidno radimo do krajnjih granica da proizvedemo najinovativnije proizvode na tržištu, u potpunosti u skladu sa našim konceptom  od 360° stepeni.

Marketing predlozi i kampanje

Za klijente u maloprodaji i industriju pića razvili smo mnoge kreativne koncepte u proizvodnji plasticne ambalaze. Naše tri dimenzionalno štampanje i tehnika livenih natpisa nudi nove mogućnosti za jedinstveni brend identiteta na tržištima potrošača.

Ako vam je potrebna dodatna vrednost za prodajna mesta, zadovoljstvo nam je da izradimo specifične marketinške kampanje prilagođene vašim proizvodima i potrebama ciljnih grupa.

Samo nam dozvolite da vas iznenadimo!

Usluge reciklaže

Reciklaža je važna karakteristika povratnog sistema proizvodnje plasticne ambalaze. Schoeller Allibert nudi sve usluge vezane za recikliranje. Kupujemo polovne kontejnere i sanduke. Posle čišćenja, mlevenja, pranja i sušenja, oni su spremni da se ponovo koristite. Nema zagađenja, nema otpada. Mi brinemo o svim potrebnim koracima, stvaranjem održivog ciklusa pakovanja.

Fokusirajući se na reciklažu, kompanije mogu značajno smanjiti njihov trošak o kupovini robe i materijala. Ovo je važan doprinos uštedi naše životne sredine. Osećamo odgovornost da podržimo ovaj pozitivni razvoj. Mi smo uvereni da će reciklaže postaviti standard.

Čarobnjak proizvoda Zatvori

zatvori
zatvori