Schoeller Allibert kompanijski test centar

Visokokvalifikovani profesionalni radnici i jedinstvena oprema koja garantuje osobine proizvoda.

Test centar se nalazi u Hardenbergu, blizu SA fabrike u Holandiji. Naš centar nudi jedinstvenu najsavremeniju opremu za testiranje svih novih proizvoda pre lansiranja i da simuliraju pravu industrijsku i logističku primenu  omogućavajući našim kupcima da pokušaju testirati naše proizvode po njihovom sopstvenom okruženju i okolini..

Kompanijski  Test Centar

Centar za testiranje kompanije Schoeller Allibert nalazi se u Hardenbergenu, na adresi Bruchterweg 88 na istom industrijskom području gde se nalazi holandska fabrika SA. Među osnovne delatnosti Centra ubrajaju se testiranje proizvoda pre slanja na tržište, komparativno ispitivanje proizvoda konkurencije, kao i ispitivanja u okviru procesa inovativnog razvoja proizvoda.

Centar koriste i naši kupci; tržišni menadžeri koriste Centar kao radionicu za proizvode klijenata ali  kupcima pružamo mogućnost korišćenja naših uređaja za testiranje radi razvijanja svojih aplikacija.

Iskustva i stručno znanje vezano za testiranje / proizvod

U Centru za testiranje rade dva test inženjera u stalnom radnom odnosu koji poseduju višegodišnje iskustvo u testiranju plastične ambalaže u smislu relevantnih standarda, između ostalog usklađenosti sa ISO standardom. Rad test inženjera podržava tim projektanata Schoeller Allibert-a. Zajedničkim snagama u kontrolisanom okruženju vrše najbolje terenske simulacije pomoću repordukovanih i reprezentativnih testova. Ovo je ključno u celoj procedure razvoja i posle toga.

Uređaji za ispitivanje

Centar za testiranje poseduje sledeće uređaje:

Hardenberg-WIM_2086

Hardenberg-WIM_1916

Hardenberg-WIM_1657

Benčmarking

Osnovni zadatak odeljenja za inovacije je da prati rezultate konkurencije. Projektni menadžeri, project dizajneri  i glavni inženjer za testiranje koji čine benčmark tim kompanije Schoeller Allibert vrše komparativna ispitivanja u test Centru. Rezultati se koriste za potrebe razvoja i prodaje.

Radionice za kupce

Prodajni timovi koriste Centar za testiranje kako bi olakšali radionicama. Radionice variraju u skladu sa potrebama kupaca i prodavaca. Postoji oblast obuke za teorijski deo radionice; postoje prodavnice izložbenog prostora, SA proizvodi se mogu prikazati i upoređivati sa proizvodima konkurencije i, naravno, radionica uvek sadrži praktični element u kojem se "Benčmark test uživo" odvijaju u samom Test centru.

Čarobnjak proizvoda Zatvori

zatvori
zatvori