Mi imamo ono što tražite

 

Schoeller Allibert izumeva, razvija, dizajnira i proizvodi povratnu ambalažu (RTP) više od 50 godina. Imamo bogato nasleđe, koje je formirano od ključnih igrača kao što su: SCHOELLER, Vavin, PERSTORP, Arca, Linpac, ALLIBERT, Pakton, Stucki između ostalog. Danas smo vođe na evropskom tržištu sa rukovodstvom širom sveta.

Tržišta: mi fokusiramo na sedam ključnih segmenata koji su: poljoprivreda, automobilska industrija, hrana i njihova prerada, industrija pića, maloprodaja, industrijska proizvodnja i udruživanje kroz naših kupaca.

Proizvodi: nudimo sveobuhvatan niz standardnih i osobno krojena rešenja povratne ambalaže za pakovanja u deset ključnih proizvodnih segmenata koje su: preklopljivi veliki kontejneri, male sklopive kutije , kutije na paletama , gajbe i tacne za pića, kutije ređane jedna u drugu i jedna na drugu sa ručkom, UN kante, sklopivi IBC, palete i kolica.

Usluge: uz standardni model nudimo dogovoren inovativan dizajn i inženjerske usluge.

Prednosti naših proizvoda: visok kvalitet, trajnost i održivost omogucćavaju klijentima da povećaju efikasnost lanca snabdevanja i profitabilnost, nižu cenu prevoza, smanjenje otpada i poboljšanje u očuvanju okoline.

Operacije : Lean proizvodnja i lanac snabdevanja fokusira na dobijanje  kvalitetnih proizvoda isprva, isporučenje na traženo vreme u ukupno naručenoj količini.

Podrška: efikasnost i efektivnost, fokusira na potrošače i dodatnu vrednosti.

Zaposleni: uključuje okruženje gde svi zaposleni imaju sve alate potrebne da daju sve najbolje od sebe, su poznati i cenjeni, i koji se podstiču da uče i rastu da doprinesu poboljšanju našeg neprekidnog učinka.

Finansije: cilj nam je da povećamo vrednost naših akcija i obezbedimo neophodan dugotrajan povratak.

Čarobnjak proizvoda Zatvori

zatvori
zatvori