Inaugurarea fabricii Schoeller Allibert din Polonia

In data de 12 mai 2016 Schoeller Allibert a inaugurat noua fabrica din Zabrze, Polonia.

Situata in Zona Economica Speciala Katowice, aceasta fabrica moderna se intinde pe o suprafata de 28.000 m2. Suprafata de productie de 6.350 m2 este dotata cu un numar mare de masini de injectie, care permit Schoeller Allibert sa produca un portofoliu complet de produse pentru clientii din Europa Centrala si de Est, inclusiv noua gama EuroClick®, un container versatil, dezvoltat in special pentru industria auto.

Grupul Schoeller Allibert a implementat proiectul din Polonia de-a lungul unei perioade de 8 luni. La ceremonia de inaugurare au fost prezenti atat cei implicati in dezvoltarea proiectului cat si oaspeti, printre care Malgorzata Manka-Szulik, primarul orasului Zabrze, Consiliul de Conducere al Zonei Economice Speciale Katowice, reprezentanti ai antreprenorului Pro-Invest S.A. dar si reprezentanti ai actionarilor majoritari, Consiliul de Administratie si colegi din cadrul grupului Schoeller Allibert.

“Suntem onorati de faptul ca o companie recunoscuta pe plan mondial, cu o traditie de peste 50 de ani in proiectarea si fabricarea solutiilor de ambalare din plastic returnabile, a decis sa isi lanseze operatiunile in orasul nostru. Produsele companiei sunt utilizate de reprezentanti ai tuturor sectoarelor industriale. Doresc sa mentionez faptul ca dezvoltarea durabila a companiei Schoeller Allibert se bazeaza pe implementarea unor solutii inovatoare si prietenoase cu mediul”, a declarat Malgorzata Manka-Szulik, primarul orasului Zabrze.

In cadrul discursului sau, Ian Robinson, CEO al grupului Schoeller Allibert, a mentionat: ”Inaugurarea acestei facilitati in Polonia reprezinta un pas inainte catre consolidarea pozitiei pe piata a grupului Schoeller Allibert in calitate de producator de talie mondiala. noua fabrica ne sa ajuta sa deservim mai eficient atat clientii din Polonia si intreaga Europa Centrala si de ESt,  o zona aflata in dezvoltare, dar si diverse regiuni din Europa de Vest.”

Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati la numarul afisat pe site sau sa accesati formularul de contact.

Cautare avansata Inchide

Inchide