Wydarzenie: TARGI EMBALLAGE W PARYŻU

Targi Emballage odbyły się w Paryżu 17-20 Listopada.

W targach brali udział wszyscy wiodący europejscy producenci opakowań, etykiet oraz firmy zajmujące się obróbką przemysłową. Firma Schoeller Allibert przyjęła swoich Klientów oraz gości na nowo zaprojektowanym stoisku, pokazując główne rozwiązania w zakresie plastikowych opakowań zwrotnych dla handlu detalicznego, rynku motoryzacyjnego, przetwórstwa spożywczego, wśród nich wyjątkowe rozwiązania pojemników z certyfikatem UN.

Tegoroczna edycja targów EMBALLAGE & MANUTENTION, która odbyła się w dniach 17-20 Listopada w Parku Wystawowym Paris Nord Villepinte, była bardzo obiecująca. W obliczu gospodarczego i konkurencyjnego środowiska, liczba i jakość firm wystawiających się i odwiedzających utrzymała się na podobnym poziomie a spotkania odbyły się w miłej atmosferze.

1570 wystawców, 50% to firmy zagraniczne, 96 500 biorących udział pracowników w tym 35% to cudzoziemcy, pochodzący ze 100 krajów. Cyfry te potwierdzają kluczową rolę targów w dziedzinie innowacji w sektorze opakowaniowym, przetwarzaniu, drukowaniu oraz procesie logistycznym.

Wystawcy i odwiedzający podkreślają: Targi EMBALLAGE & MANUTENTION oferują oczywisty wkład w rozwój ww. sektorów rynkowych, zarówno wizualnie (czytelność, organizacja, estetyka…), jak również w zakresie wartościowych rozwiązań i treści.

SCHOELLER ALLIBERT zebrało 178 interesujących kontaktów z Francji, Belgii, Szwajcarii, Holandii, Hiszpanii, Tunezji, Algierii …, z przemysłu samochodowego, spożywczego i przetwórstwa żywności, rolnictwa i rynków farmaceutycznych, prezentując na swoim stoisku swoje COMBO IBC, skrzyniopaletę MAGNUM OPTIMUM oraz wszystkie inne innowacyjne rozwiązania w zakresie opakowań z tworzyw sztucznych.

Wyszukiwarka produktów Zamknij