Schoeller Allibert na Targach BrauBeviale 2016

Udane targi w branży napojów

BrauBeviale, jedna z najważniejszych imprez targowych w branży napojów, odbyła się w Norymberdze w dniach od 8 do 10 listopada 2016r. Schoeller Allibert wystąpił w roli wystawcy i pokazał gościom inteligentne rozwiązania ze swojego portfolio produktów, odpowiadające potrzebom przemysłu branży napojów.

Tegoroczne targi odwiedziło w Norymberdze prawie 40,000 specjalistów z tej branży, którzy mogli przez 3 dni odkryć najnowsze trendy oraz innowacje w branży napojów. Odwiedzający mogli sporo zobaczyć – na stoisku Schoeller Allibert o powierzchni 150 metrów kwadratowych, nasi koledzy przedstawili zrównoważone rozwiązania z naszego portfolio, które zostało zaprojektowane specjalnie dla branży napojów. Głowną atrakcją były nasze skrzynki na napoje oraz plastikowe uchwyty na butelki, używane przez producentów i dystrybutorów zarówno krajowych jak i zagranicznych.

Jeden produkt szczególnie przyciągał widzów - nowa skrzynka 24 x 0.33-l , którą Schoeller Allibert zaprojektował dla nowego piwa Browaru Krombacher. Skrzynka ta zachwyca wyglądem specjalnego drewna, które umiejętnie podkreśla tradycyjny charakter samej marki i naturalnie mętnego piwa. Jednocześnie skrzynka oferuje wszystkie korzyści skrzynek wielokrotnego użytku wykonanych z tworzywa sztucznego: jak niska waga, trwałość i łatwość w obsłudze, dzięki czemu pozwala na znaczne obniżenie kosztów opakowania. Produkt ten wygrał konkurs K Award 2017 w kategorii  “Pojemniki do magazynowania i transportu”.

Również inne produkty prezentowane na stoisku, jak też samo nowo zaprojektowane stoisko Schoeller Allibert  – były pozytywnie odebrane przez odwiedzających i prowadziły do konstruktywnych dyskusji. Nasi Koledzy mogli przywitać na targach wielu stałych Klientów, oraz zdobyć wiele cennych nowych kontaktów. Podczas tych spotkań nasi eksperci mogli też bezpośrednio odpowiedzieć na wszystkie zadane pytania, Z niecierpliwością oczekujemy na następne BrauBeviale które odbędzie się w listopadzie 2018r!

Głowną atrakcją Brau Breviale 2016 były nasze skrzynki na napoje oraz plastikowe uchwyty na butelki, używane przez producentów i dystrybutorów zarówno krajowych jak i zagranicznych.

Nowo zaprojektowane stoisko Schoeller Allibert było pozytywnie odebrane przez odwiedzających.

Wyszukiwarka produktów Zamknij